Sinepiprits
Sinepiprits
Leitud selline tore Senfspender: http://pilt.ee/view/647652/. Kaanel markeering D.R.G.M. On foorumlastest keegi sellist imevigurit ennem kohanud ja ehk oskab ka öelda, millisest ajajärgust toode võiks pärineda? Legendi kohaselt laekus ese Eestisse koos "fashistlike anastajatega"
.

Viimati muutis Kriuks, T Nov 22, 2005 8:40 pm, muudetud 1 kord kokku.
mina arvan, et see tehtud enne 2. maailmasõda ja tõenäoliselt pole tegu ekstra sõjaväele tehtud topsikuga (liiga palju kirju selle jaoks ma arvan) - muidu tore topsik ja mõni hans võis ju vabalt selle suur-saksamaalt kaasa tarida
ps. "fashistlik anastaja" on äärmiselt nilbe väljend

ps. "fashistlik anastaja" on äärmiselt nilbe väljend

foorum.rindeleht.ee
Sinepi....
Olen korduvalt seda kena asjakest imetlenud.Leiaks hea koha oma nõuderiiulil.Ja kindlasti õnnestus kamraad Kriuksul see kätte saada ilma erilisi kulutusi tegemata.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
"Sinepipildur"
Tere.Kamraad kriuks!
Kas on mõeldav variant, et Sa kunagi sinepisöömisest väsid ja prits muutub sulle vähemvajalikuks kui on seda praegu??? Käin seda aparaati iga päev foorumis vaatamas.
P.S.Kas pritsil on tila otsas miski pragu, või ainult tundub?
Kas on mõeldav variant, et Sa kunagi sinepisöömisest väsid ja prits muutub sulle vähemvajalikuks kui on seda praegu??? Käin seda aparaati iga päev foorumis vaatamas.
P.S.Kas pritsil on tila otsas miski pragu, või ainult tundub?
Kamraad Kortik kirjutas:
. Kunagi ehk tõesti, momendil küll mitte...
Jumal seda teabKas on mõeldav variant, et Sa kunagi sinepisöömisest väsid ja prits muutub sulle vähemvajalikuks ...

On pragu jah ( läbiv ) ja keegi on selle tila mingi tumeda liimiga ( arvan, et EPO ) sinna tagasi kleepinud.Kas pritsil on tila otsas miski pragu, või ainult tundub?
...prits
Olen ka nõudega pikalt tegelenud, aga vot sellist huvitavat monstrumit pole kätte juhtunud.Piltidel nähtud küll.Kahju, et asi on natuke invaliidistunud.......kuid ega see eriti selle originaalsust ei riku.Kahju, et sa ei taha seda vahetada....nt mõne kasti sinepi vastu.
Vabandust, saan aru, et minu loba ei lähe teemaga kokku.Ei suuda pidama jääda.
Vabandust, saan aru, et minu loba ei lähe teemaga kokku.Ei suuda pidama jääda.