M: Orden Suur Isamaasõda

Osta, müü ja vaheta ...
Vasta
Kasutaja avatar
Ju-88G
Huviline
Kontakt:

M: Orden Suur Isamaasõda

Postitus Postitas Ju-88G »

Originaal,number sisse graveeritud
Raudrist
Veteran

Postitus Postitas Raudrist »

Mis number on ja palju hind?
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
Kasutaja avatar
Ju-88G
Huviline
Kontakt:

5776012

Ei tea
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

???

Postitus Postitas kortik »

Loomulikult originaal. Juubelivarianti keegi ju veel ei võltsi! Kahjuks tegu nn hilisema, ehk 1985 aasta juubelivariandiga. Numbri järgi tegu II klassi aurahaga. Kas on olemas ka tunnistus? Kui on, kas on antud eestlasele, või....? Omalt poolt lisan juurde, et osta.ee peal hinnad analoogilise II klassi aurahale 200-255 vahel. Kui juba rohkem küsitakse, siis jääb tihtipeale üldse müümata. Ja müümine suht problemaatiline, mingit tunglemist pole. Kokkutulekul saab rahulikult kätte 150 krooniga, kui hulgi võtad, siis on võimalik isegi veel alet saada. Oleks tegu sõjaaegsega, siis oleks teine tubakas. Üldiselt soovitan, las asi seisab, ega tühi odavamaks ei lähe :D. Nt ise ostsin neid 13-14 aastat tagasi 15 krooni tükk ja olin õnnelik, kui sain 40 krooniga lahti. Vot nii on lood.

P.S. Aga, kui on tungiv soov maha müüa, siis võin selle 100 krooniga ära osta. Ära ainult Jumalapärast arva, et ma tahan olla kohalik "külakurnaja", kes foorumlastel naha üle kõrvade tõmmata tahab. Lihtsalt see on hind, millega ma oma maakonnas analoogset autasu ostan.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Kasutaja avatar
Ju-88G
Huviline
Kontakt:

Selge. Tänud infi eest. Antud eestlastele, paber kadus koos kodaniku surmaga.
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”