vaatasin arvutis olevaid fotosid ja siis jäi silma üks nn. dachau kilp, millel on kuidagi väga ebaproportsionaalsed lipuvärvid - must on võrdlemisi "kõhna" võrreldes valge osaga. on kellelgi selline kilp kollektsioonis ehk? panen siia 3 sedasorti kilpi oma kollektsioonist, milledest ühelgi pole valge osa nii lai kui sellel fotol oleval kilbil
mul on üks säärane kilp olemas, mis on põlve otsas riidetükkidest kokku õmmeldud. sel on ka värvid erinevate suurustega. ehk on selle kilbi lugu sarnane?
kusjuures minu kilp on ka vildakas nagu pildil olev.
mul on üks säärane kilp olemas, mis on põlve otsas riidetükkidest kokku õmmeldud. sel on ka värvid erinevate suurustega. ehk on selle kilbi lugu sarnane?
Sinu kilp ju "home made" käsitöö. Too ju masinkudum vabrekust.
Ja siin vist veel üks. Kuigi tal on ka varrukas voltis sääl, mis võib optiliselt seda muuta aga tundub siiski, et tegu oli mingil määral levinud masinaveaga
Ei mina usu, et mingeid kõverikke treiti, piltidel lihtsalt paistab nii, kuna tegu ikkagi tekstiiliga!
Meestel käised voltis, piltidelt ju näha kenaste.
Hakkasin oma kilpi mudima ja vaatama. Tõepoolest tekib osade nurkade ja kumeruste alt vaadates päris hea opt. illusioon nagu oles üks riba kitsam vai laiem kohati.
Aga muidu tikkimisel esines suuremal vai vähemal määra toodetel vigu külll.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.