M: Saksa kiiver M42

Osta, müü ja vaheta ...
Suletud
Carl
Kasutaja

M: Saksa kiiver M42

Postitus Postitas Carl »

Müügiks M42 kiiver, suurus ET62, seisukorda näeb piltidelt.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Viimati muutis Carl, K Dets 05, 2007 9:54 pm, muudetud 1 kord kokku.
Carl
Kasutaja

Postitus Postitas Carl »

Hinda muudetud, uus hind 1900.-
Kasutaja avatar
Tarts
Huviline

Postitus Postitas Tarts »

Pott ju väike nagu linnupesa ja needid ning võru valed .

1500. Eesti raha on minu pakkumine selle eest !
Carl
Kasutaja

Postitus Postitas Carl »

Pott ju väike nagu linnupesa ja needid ning võru valed .

1500. Eesti raha on minu pakkumine selle eest !
Ma ei tea, kas needid ja võru on kuulunud sellele kiivrile kohe algusest peale või mitte, kuid originaalid on nad küll, 100%. Kui üritad siin foorumis näida kõva kiivritetundja, siis sellist lapsust ei maksaks küll suust välja ajada (imelik, et varasemalt tunnistasid asjad õigeks).
Samuti jääb mul mõistetamatuks sinu praegune avastus, et pott on väike nigu linnupesa. Varasemalt oled kogu aeg maininud, et sind absoluutselt ei huvita kiivri suurus, nüüd siis järsku huvitab?
Oma 1500 kroonise pakkumise tegid sa juba paar päeva tagasi mulle privaatvestluses, said ka ammendava vastuse.
Mitte ainult selles teemas, vaid ka oma varasemates ostupakkumistes siin foorumis kui eravestlustes oled üritanud müüjate kaupa igati maha teha. Sellega saavutad ainult seda, et potentsiaalsete müüjate jaoks oled sa ümmargune 0.
Kui soovid, et su kiivrite kollektsioon tulevikuski täieneks, siis vali kauplemiseks teistsugune taktika.
Viimati muutis Carl, N Dets 06, 2007 10:14 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
valloon
Huviline

Postitus Postitas valloon »

Olen ka seda asja jälginud ja Tarts tahaks vist kõik Eestis leiduvad Saksa kiivrid võimalikult odavalt kätte saada. Küll ei meeldi talle üks asi ja siis teine asi.
Arbeit Macht Frei
Kasutaja avatar
Tarts
Huviline

Võru ja needid loomulikult originaalid aga kahjuks mitte selle kiivri küljest !
Anna andeks kui sulle hinge sittusin aga 1500 on minu arvamus !

(Postitatud: Nelj Dets 06, 2007 5:09 am Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

Olen ka seda asja jälginud ja Tarts tahaks vist kõik Eestis leiduvad Saksa kiivrid võimalikult odavalt kätte saada. Küll ei meeldi talle üks asi ja siis teine asi. )

Mitte et ma tahaks kõiki kiivreid imeodavalt kokku osta ja iga pisemagi vea pärast virisen vaid selline on minu hinnapoliitika!
Ma ei tea kas kahjuks või õnneks aga viimasel ajal on saksa E-bays kiivrid kõvasti odavamad kui meie foorumites ! HUVITAV MIKS ? (viimasel ajal olengi sealt mitu potti ostnud, kuigi transaga natsa keerulisem )
Aga et te mu kallal enam ei ilguks siis ma ostan selle poti 1900 rahaga ära ja oleks teema lukus ! :twisted:
Kasutaja avatar
Tarts
Huviline

Võtan siis ära !
Tead kuhu saata !
Carl
Kasutaja

Postitus Postitas Carl »

Tean küll kuhu saata, kuid ei saada.
Miks ei saada? Vaata minu eelmist ja praegust postitust!
Olen siinsel militaarantiigi turul piisavalt kaua olnud ning tean väga hästi palju miski asi maksab, samuti tean üpris hästi kiivrite hindu nii siin, kui saksamaal. Sellepärast ei maksa sul jätkata seletamist, et kiiver on ikkagi vilets, kuid ära võtaksid ta ainult sellepärast, et siin teemas sinu kallal edasi ei ilgutaks. Sel juhul pole sulle ju seda kiivrit vaja.
Nii et kaasfoorumlane Tarts, lõpetaks edasiseks selle teema solkimise.

Müük kestab edasi.
Viimati muutis Carl, E Dets 10, 2007 9:02 pm, muudetud 1 kord kokku.
Carl
Kasutaja

Postitus Postitas Carl »

Kiiver müüdud!
Viimati muutis Carl, E Dets 10, 2007 9:00 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Tarts
Huviline

Kiiver loomulikul hea aga needid ja võru ju ei kuulunud algselt sinna komplekti ? Või ma eksin ?
Loomulikult tahaks igaüks saada kaupa nii odavalt kui võimalik ! (sina kui vanem ärimees peaksid seda lihtsat ärireeglit ikkagi teadma)
Kui ma ei eksi küsisid sa nädal tagasi selle kiivri eest minu käest 2400 eeki ennem kui selle siia müüki riputasid !?
Aga palju õnne ostjale kes selle kiivri saab kuna tegu siiski ilusa potiga !
Suletud

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”