Kamraad Grahv sai nädalavahetusel õnnelikuks. Saaremaa maleva frents (36.a.), müts, käiselint, õlakumärk ja II klassi laskurimärk - kõik ühest kohast!
(Grahvil suurest erutusest käed värisesid ja pildid tulid udused)
Mul Grahvist päris kahju kohe -vaadake ,et keegi Talle eales Pärnumaaga seatud vormendust ei paku-mudu tuleb reanimobiil tellida.
Önnitlused! Kas juba muusumis,tuleks oome käperdama!
uscha kirjutas:üks selline tulejuhtimisseade (?) koos mõningate lisatarvikutega ...
Ahaa! Nüüd ma saan aru küll, miks mõni mees ütles endal väga hästi minevat. Õnnitlused igatahes! Kas tegemist on kodumaise leiuga või sikutati asjad Waterland'ist kohale?
ei helistamise hetkel polnud sellest aimugi.
aga asi ise pärit rapla kandist ikka - kasutati seda kuni tänase päevani majade ehitustel ja nüüd hakkan kartulivagusid sirgeks ajama
usha, mina läksin küll nüüd kadeduseks siniseks. Selline jupstükk sobiks kenasti Zeissi "jänesekõrvad" kõrvale seisma. Nüüd ma tean, mis ma jõuludeks tahaks
Tegemist peaks olema vist nivelliiriga.
Pilt militaar.net kamraad Noor piltide hulgast annab aimdust seadme kasutusest:
Õnnestus saada enda kollektsiooni jälle paar ilusat asja Kahjuks MG-13 kastist üks magasiin puudu. Äkki oleks kellelgi seda puuduolevat magasiini pakkuda?(samade markeeringutega,mis pildil 1938)