Kurtna laat.

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Vasta
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

Hall Kardinal kirjutas:Näe ma läksin ka laadale mitte midagi ostma.Hommikul nagu hakkas selguma,et olin igasugust asja ostnud siiani ei tea milleks.Võib muidugi nii olla,et sõbrad ostsid,need ka ei mäleta.Kõige huvitavam oli asjaolu,et keegi oli võtnud bronneeringu õhtusele helsingi laevale ja selle ka kinni maksnud.Vend ise ka ei tea,miks sinna sõitma pidime,õnneks muidugi ei sõitnud,kuigi ei teagi miks+.Muidu oli tore laat,sai asjalikke inimesi näha jne.
:shock: minu arust käisid Sa juba laada ajal kaks korda pödras ära :lol: ja ikka tullid tagasi ,järelikult siis ostsidki :roll: :lol:
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Hall Kardinal
Huviline

Postitus Postitas Hall Kardinal »

Kes seda kõike enam mäletab? Kui pensionile lähen kirjutan joodiku eluloo.
jrgen20
Huviline

Postitus Postitas jrgen20 »

Kurtna laat jälle tulemas. Minu küsimus aga järgmine: kas keegi müüb seal ka saksa repro kraami nagu rihmu, tääginahku, vorme, leivakotte jne jne jne? Selles mõttes, et müüa ainult sellele rõhubki.

jürgen
Kasutaja avatar
zenker
Huviline

Postitus Postitas zenker »

millal ültse kurtna laat toimub? :lol:
Kasutaja avatar
BR00M
Huviline

Postitus Postitas BR00M »

Mai esimene pühapäev st. 4 mai
Üksik Hunt

Postitus Postitas Üksik Hunt »

Vastaks jürgen20'le, Eestis ei tegele ainult reprotega vist keegi, kõigil ikka midagi muud ka juures, aga kui soovid koopiarihmu ja tääginahku siis neid tuleb veel täna uue kaubaga mu lehele.
gaasimask
Huviline

Postitus Postitas gaasimask »

Jürgen20 ,koopia vorme ja varustust saad nt minu käest . Kaupa on palju-alates saapastest kuni parkadeni.Hinnad on euroopa SOODSAIMAD.Toon paar näidet - frentsid 1145 eek ,parkad 1025 jne.Kõik suurused (48-58 ) eestis olemas.

Vt. täpsemalt.

http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 070#130070
Viimati muutis gaasimask, P Apr 13, 2008 11:12 pm, muudetud 4 korda kokku.
Üksik Hunt

Loll küsimus, kui euroopa soodsaimad hinnad, kas maksad ka makse?Lihtsalt sõbralik soovitus, et kui müüd juba hulgim ja reklaamid seda erinevates foorumites, siis tasub alati ka sellele mõelda, sest neid foorumeid loevad ka mitte ainult militaaria või koopiate huvilised, kuula lihtsalt vahel ka vanemate kamraadide nõu (selliste, kes seda oma nahal tunnetanud), sest see laks võib tulla ükskord väga valus.
gaasimask
Huviline

Postitus Postitas gaasimask »

Jah, asjad on ametlikult maaletoodud ning makstakse ka maksud.Ostja saab ka arve.
Üksik Hunt

Siis ju tore, aga maini siis seda ka tulevikus oma postitustes, et neid asju ei müü mitte foorumlane gaasimask, vaid firma mille nimi on ... ja et maksmistingimused on siuksed ja tarnetingimused on siuksed jne. Asi peab olema konkreetne.
faust
Veteran

Postitus Postitas faust »

Selline küsimus teadjamatele, et kas see plaan on iga aasta Kurtna kohta sama. Et siis müügiplatside numbrid/kohad ei muutu?
http://www.unic-moto.ee/yritused/plats.jpg
Sõda on elujaatamise kõige aktiivsem vorm.
Parem olla kui näida.
Üksik Hunt

See plaan kehtib ka seekord, muidugi enamus kohti vist juba bronnitud.
Üksik Hunt

Väike info veel seoses Kurtnaga, et sisse saab territooriumile autoga õhtul kuni kelle 24.00-ni ja siis jälle hommikul kella 5.00-st, ning nagu mainis mulle peakorraldaja 5 minutit tagasi on kõik kohad juba broneeritud.
Veel selline üleskutse kamraadidele, et äkki nad kirjutaks siia millistel kohtadel nad seal kauplevad, sest nagu kogemus näitab pole minul küll sellist aega, et kogu seda territooriumi läbi käia, aga mõne kamraadiga tahaks veits ärijuttu puhuda.
Minu kauplemise koht on 275.
Üksik Hunt

Üks siuke küsimus veel seoses Kurtnaga, et kui siin kellelgi on huvi mingite asjade vastu, mis mul lehel müügis ja tahaks neid Kurtnas käega katsuda, siis võiks teada anda, sest kaasa võtan ma ainult väikese osa asju mis lehel müügis.
Kasutaja avatar
masin
Huviline

Postitus Postitas masin »

Võiksid ühe mitte paukuva Saksa vintpüss K98 kaasa võtta. Saaks uudistada.
Dulce et decorum pro patria mori est!
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”