Tänane müügihitt ...
Tänane müügihitt ...
Värsketele pandlaomanikele siis sellised uudised
...

Mille järgi vahet teed sõjaaegsel ja hilisemal?
Kas mõõdud? Usun, et samad vabrikud jätkasid samast materjalist samade apoliitiliste pannalde tegemist veel pikka aega.
Jah, pealesõja-aegseid muidugi ei tahaks oma koju eriti lasta.
Kas mõõdud? Usun, et samad vabrikud jätkasid samast materjalist samade apoliitiliste pannalde tegemist veel pikka aega.
Jah, pealesõja-aegseid muidugi ei tahaks oma koju eriti lasta.
Viimati muutis Raudrist, R Okt 19, 2007 9:29 pm, muudetud 1 kord kokku.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Juhin tähelepanu, et minu vastus pandlaküsimusele algas sõnadega: "Kui suurus klapib, peaksid..."
Paraku läks aga edasine tormilise kiirusega (vallandus tõeline ostuorgia)ja õnnestus omalgi ämber pähe sikutada!
Siinkohas sobivad nüüd kõik need jutud, kuda lolli kirikuski pekstasse, üheksa korda mõõda jne., jne.
Paluks mind peksta leebemalt, kui müüjat!
Paraku läks aga edasine tormilise kiirusega (vallandus tõeline ostuorgia)ja õnnestus omalgi ämber pähe sikutada!

Siinkohas sobivad nüüd kõik need jutud, kuda lolli kirikuski pekstasse, üheksa korda mõõda jne., jne.
Paluks mind peksta leebemalt, kui müüjat!
ivalo kirjutas: Siinkohas sobivad nüüd kõik need jutud, kuda lolli kirikuski pekstasse, üheksa korda mõõda jne., jne.
Lisan veel ühe, mida järgin ja enamasti õigustatult: Kui midagi näib kahtlane, siis tavaliselt ta seda ongi".

PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
...
Kahjuks ei teadnud ma nendest ise midagi.Kõik kamraadid,, kes nende eest raha ära maksid,olen nõus neile raha tagasi maksma.Nii on kõigi minu poolt pakutavate asjadega.Kui asi tundub olevat koopia või mitte see mida soovisid,ei ole tagasiandmine probleem.Minul on saksmannidega samasugune kokkulepe.Ja millest nad on ka alati kinnipidanud.
- Frundsberg
- Huviline
Kui läheb suuremaks tagasimüümiseks, siis olen nõus kõik pandlad hinnaga 35-kr tk. ära ostma
.
Juba hind oli ju kuidagi imelik originaali jaoks, jõulud on veel kaugel ja oktoobris niisama kingitusi ei jagata.

Juba hind oli ju kuidagi imelik originaali jaoks, jõulud on veel kaugel ja oktoobris niisama kingitusi ei jagata.
Viimati muutis Frundsberg, L Okt 20, 2007 12:54 pm, muudetud 1 kord kokku.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.
Re: ...
StefanW kirjutas:Kahjuks ei teadnud ma nendest ise midagi.Kõik kamraadid,, kes nende eest raha ära maksid,olen nõus neile raha tagasi maksma.Nii on kõigi minu poolt pakutavate asjadega.Kui asi tundub olevat koopia või mitte see mida soovisid,ei ole tagasiandmine probleem.Minul on saksmannidega samasugune kokkulepe.Ja millest nad on ka alati kinnipidanud.
Vaat see on nüüd küll sümpaatne müüja-poolne suhtumine!
Respekt!
Kahjuks olen kohanud siin foorumis ka täiesti vastupidist suhtumist.

5223353
5223353
Re: ...
Loobun siis oma tellimusest! Sulle teen teinekord Püssis poti öllet!StefanW kirjutas:Kahjuks ei teadnud ma nendest ise midagi.Kõik kamraadid,, kes nende eest raha ära maksid,olen nõus neile raha tagasi maksma.Nii on kõigi minu poolt pakutavate asjadega.Kui asi tundub olevat koopia või mitte see mida soovisid,ei ole tagasiandmine probleem.Minul on saksmannidega samasugune kokkulepe.Ja millest nad on ka alati kinnipidanud.
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/