Täna palus üks tuttav leida ostja I maailmasõjaaegsele Saksa potile M16. Ilma sisuta ja musta värviga "ilusaks" tehtud. Pott ise tundub välisel vaatlusel päris sile.
Hind 1000 kr. Pilte ei pane. Soovi ja huvi korral võin omanikuga kokku viia. Asukoht- Haapsalu.
Unustasin, et kaubale pääle saab ropult roostes WH pandla koos nahkrihmaga (rihm orikas, kuid keegi on seda lolli peaga ratsinud ja mitu auku juurde tekitanud).
P.S. Võimalus näha ja saada on kuni reedeni, siis rändavad esemed kohalikku vanavarapoodi...
Müüa I maailmasõjaaegne Saksa pott
Müüa I maailmasõjaaegne Saksa pott
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
....
Polegi kellegil vaja öelda, et 100% võtab, või mitte. Poti omanikul pildistamise võimalus puudub, mina ei hakka ka selleks fotokat laenama. Kellel huvi on , võib Haapsalusse sõita ja ise vaadata. Eks reedest on asi meie vanavaras müügis. Ilmselt juba kallima hinna ja ilma rihmakroobukata.
Enda huvi antud asjas puudub, kuna asi pole minu oma ja ka omal pole vajadust, sest kaks analoogilist potti olemas.
Enda huvi antud asjas puudub, kuna asi pole minu oma ja ka omal pole vajadust, sest kaks analoogilist potti olemas.
...
Muidugi, vahet pole. Küll asi uue omaniku leiab. Eks see kuulutus oligi üles säätud selle mõttega, kui keegi foorumlastest juhuslikult lähipäevail Haapsallu satuvad, saaksid asja näppude vahel veeretada ja rahulikult mõelda.
Lukku
Tegin õnnestunud vahetuse ja otsustasin lõpuks poti omale jätta. Oh seda ahnust küll. Riiulil ruumi küll, las seisab. Päälegi pott selline asi, mis ajapikku odavamaks ei lähe.
Ühesõnaga, teema lukku!
Ühesõnaga, teema lukku!