A krt kass äkki omgi too sama hoone ...olid need saapad pööningul koos hunniku vene kirsavoidega, siis tegu samaga jah. Ja teine ranitsarihm oli all korrusel
Kuram, meie kamraad Ivaloga nagu kokku leppinud. Ivalo paneb üles oma vapra tinasõduri, aga mina ostsin täna Samaaria kaltsukast terve kastitäie tinasõdureid- punakuued (Inglise lipuga) ja rohekuued, kahurid jne. Töö algeline, kuid riiuliservale (kui ruumi on, saab panna küll. Peale selle kastis veel paarkümmend sõdurei, kahurite detaile, milliseid pole jõutud värvida. Kaasas ka valmistamise riistad- 7 vormi, kuhu tina valada, tinakulp, mingid näpitsad ja muu kola. Ühesõnaga, mitu kilo nänni. Ei tea, miks ma selle kola ära ostsin? Tervelt 200 krooni tuli välja käia.
ivalo kirjutas:Ega minagi tilkuva lõua ja tühja peoga vahi.
Ekstreemli raare! Ütleks isegi GIGA raare! Ebaviisakas on siin rubriigis ärijuttu ajada aga sooviks siiski võimalikku hinda teada saada ( kui keegi sellisest asjast üldse loobuda raatsib ) ...
Minu tänane saak on siis selline ilus ennem I MS tehtud mini Württenbergi autasuliist, kus peaks olema ka üks Tsaari-Venemaa autasu (arvatavasti Püha Anna medal):
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.