Lõunamaa mehed seletasid, ma tegin klubi laksust ära.

Mis ehitis on fotol?

Lausa suurepärane!ivalo kirjutas:Lõunamaa mehed seletasid, ma tegin klubi laksust ära.
 Tahaks väga loota, et uue "klubi" esimesele sooritusele tuleb ka järge ja Teie tegemised on edaspidi innustuseks teistele. Aga pildil olevate varemete kohta ( endal ka päris piinlik
  Tahaks väga loota, et uue "klubi" esimesele sooritusele tuleb ka järge ja Teie tegemised on edaspidi innustuseks teistele. Aga pildil olevate varemete kohta ( endal ka päris piinlik  )  ei tea ma ööd ega mütsi ...
 )  ei tea ma ööd ega mütsi ... Taustaks paistab vististi kangelaslinn Narwa? Ja mis seninägematu üüberkittel ( ning kui mu vanad silmad ei peta siis suisa välgumeeste kiivrikate ) on junkrule külge pandud? Minu kallal nokid küll, kui ma mingeid värvilisi räbalaid kuskil vähesel määral eksponeerin, samas endal sahver ületrükki täis
 Taustaks paistab vististi kangelaslinn Narwa? Ja mis seninägematu üüberkittel ( ning kui mu vanad silmad ei peta siis suisa välgumeeste kiivrikate ) on junkrule külge pandud? Minu kallal nokid küll, kui ma mingeid värvilisi räbalaid kuskil vähesel määral eksponeerin, samas endal sahver ületrükki täis  ...
 ...