Raamatus veel pilte mis tunduvad olema Narva alt...no kuidagi klapivad mõne teise pildiga ja on ka seal "peatükis" kus teised Narva pildid. Aga otsest teksti pole all.
Mõned pildid sealt on mujal kohtades(näit Wikipedias) tõlgitud kui Hermann von Salza üksused Narva all...aga no võta kinni kes seda õigust räägib.
Näit Pat. Narva raamatute piltide järgi vaadates on seal pääris mitmeid "Narva" poiste fotosid. Aga arvan küll, et Narva raamatus ("Minu au on truudus") on kasutatud kohati suvalisi arhiivifotosid kuigi tekst on all, et nagu meie poisid jälle seal seda ja toda tegemas

(eks ma viska need hiljem ülesse)
Näiteks üks konkreetne foto mis on Eesti Pildilehe ühes 44 a nr(ei viitsi välja otsida) kus Eesti SS Brigaad võitleb enamlusega ja pilt kus 3 meest lumevalli taga ja üks sihib MP -ga. See pilt ka Narva esimeses raamatus.
Ok!, võib-olla ei ole nii ja raamatu tegijatel ei ole tahtnud asja nii kujutada aga
mulle on lihtsalt tundunud, et piltidel mis ei ole konkreetselt viidatud, kes või kus rajoonis on, jääb jutu sees mulje, eriti kui pildi all on lakooniline lühike tekst n. "luuregrupp Mošni all" ja just vastava tekstilõigu sees, et tegu on seal Narva meestega.
Ühesõnaga paljud fotod on erinevates väljaannetes erinevalt tõlgendatud. Ja arva siis kumb see õige võib olla.