M: saksa m40(?) kiivrit
M: saksa m40(?) kiivrit
pildid:
www.zone.ee/angret
lisaks oleks pakkuda k98 tääk koos tupega(käiatud,erinevad seerianumbrid,hind 350.-)
EDIT:lisatud pilt seestvaatega ja hinda alustaks 1800.- ja tegemist oleks sis oksjoniga,mille lõpuaeg oleks siis reedel,kell 15.00 ja hinna pakkumise samm oleks 100.-(võrreldes siis neid mis müügil on minu omaga,on minu oma heas korras suhteliselt)
Pakkumised sooviks sellesse teemasse,mitte PM'i.
Parim pakkumine 2500.- by jääär
PAKKUMISED TEHKE SIIA,MITTE ÄRGE PM'ige NEID MULLE!
TEGEMIST ON AVALIKU OKSJONIGA SIISKI!
www.zone.ee/angret
lisaks oleks pakkuda k98 tääk koos tupega(käiatud,erinevad seerianumbrid,hind 350.-)
EDIT:lisatud pilt seestvaatega ja hinda alustaks 1800.- ja tegemist oleks sis oksjoniga,mille lõpuaeg oleks siis reedel,kell 15.00 ja hinna pakkumise samm oleks 100.-(võrreldes siis neid mis müügil on minu omaga,on minu oma heas korras suhteliselt)
Pakkumised sooviks sellesse teemasse,mitte PM'i.
Parim pakkumine 2500.- by jääär
PAKKUMISED TEHKE SIIA,MITTE ÄRGE PM'ige NEID MULLE!
TEGEMIST ON AVALIKU OKSJONIGA SIISKI!
Viimati muutis m40, K Apr 18, 2007 8:27 am, muudetud 10 korda kokku.
Re: M: saksa m40(?) kiivrit
Seoses kiivriga tekkisid mõned küsimused:m40 kirjutas:hinda alustaks 1800.-(võrreldes siis neid mis müügil on minu omaga,on minu oma heas korras suhteliselt)
1) Kas tegemist on oksjoniga? Kui on, siis millal selle lõpuaeg on?
2) Huvi pärast küsiks, et kust kiiver pärit?
3) Oled sa seda ise ka puhastanud?
Aitäh.
Re: M: saksa m40(?) kiivrit
Jah,oksjon,kestab kuni reedeniLoCo kirjutas:Seoses kiivriga tekkisid mõned küsimused:m40 kirjutas:hinda alustaks 1800.-(võrreldes siis neid mis müügil on minu omaga,on minu oma heas korras suhteliselt)
1) Kas tegemist on oksjoniga? Kui on, siis millal selle lõpuaeg on?
2) Huvi pärast küsiks, et kust kiiver pärit?
3) Oled sa seda ise ka puhastanud?
Aitäh.
Kiiver on pärit Võrumaalt,Petseri lähedalt(umbes 5km Petserisse sealt kust kiivri leidsin)
Ise olen vaid kuiva lapiga seest roostepuru välja võtnud,et saaks kiivrit uurida,ilma,et kõik kohad oleks rauapuru täis.
on ju kirjas esimeses postis,et avalik.ja kirjas ka ,et PM ei taha pakkumisis saada.jäääär kirjutas:Kui müük avalik ,siis olgu ka avalik. Hetkel nagu näha on minu pakkumine parim 1900.- (mitte 2000.- ega 2500.-) Tegin privaati lihtsalt pakkumise,kui korraga ära müüd siis pakun 2500.-(kuna pakkumisi polnud keegi veel teinud. peame siis reeglitest kinni!!