kodulehe täiendamine ...

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Vasta
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

kodulehe täiendamine ...

Postitus Postitas uscha »

plaanis on nüüd järgneva kuu aja jooksul www.wehrmacht.pri.ee lehte uue informatsiooni ja pildimaterjaliga täiendada ja tekkisid mõned küsimused, millele loodan siit abi leida.

kõigepealt tekkis, mul selline küsimus, et kas seda fonti mida ma olen lehel kasutanud on üldse mugav lugeda - ma saan aru, et pealkirjade jms. ei tohiks probleeme tekkida aga just pikemad tekstid nagu näiteks see pikk tekst.

ja siis selline küsimus, et kas oleks tarvilik pühendada väike alaleht (nagu näiteks see 20. ss diviisi ja wabariigi oma) ka eesti laskurkorpusele. oleks juttu natuke korpuse struktuurist, relvastusest, tehnikast, tuntumatest ohvitseridest jne.

või ei peaks seda lehte nii laiaks ajama?

tänud igasuguse abi ja soovituste eest :wink:
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

No algul korpus,siis Eesti poisid koreas ,veetnammis,afganistannis ja kus kurat veel- löpuks saad voorumi nime ära muuta!
Ma isiklikult olen nende korpuslaste "kangelastegudest" kooli aal küllalt kuulnu! Akkan oksele!
Las olla ikka eestlased saksa söjavääs edesi!
Ärge pange pahaks!
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
kass
Veteran

Postitus Postitas kass »

Kui jõudu ja jaksu sul siis võiks korpuse poolt ka veidi infot lükata. Loogish, et Afgaan ja Vietnam jne :x Aga nö. oponendist veidi adekvaatset infot kusagil nurgas ei teeks liiga.
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

Ma isiklikult olen nende korpuslaste "kangelastegudest" kooli aal küllalt kuulnu! Akkan oksele!
see see värk ongi, et vene ajal olid ju ainult kangelasteod ja võidud järgnesid võitudele :wink:

las jääb siis sinna paika - aga keegi võiks ikkagi teha korpusemeeste kohta väheke asjalikuma kodulehe :wink:
foorum.rindeleht.ee
grahv
Huviline

Postitus Postitas grahv »

no samamoodi, et keegi võiks teha eraldi ka EW lehe :) See oli nüüd OT.
Põhimõtteliselt jah See korpuse asi võiks olla küll kajastatud aga kas seda just sellel lehel peab tegema on iseasi. Liiga laiaks ei maksa teemat arendada muidu läheb lõpuks läbuks ära.

Terv. Grahv.
http://www.zone.ee/grahv
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Brunniga 100% nõus, taha kuuldagi. :evil:

Kel huvi, tehku aga punatäide voorum.
kass
Veteran

Postitus Postitas kass »

Mis eraldi punatäide voorum?
Võib olla ju kusagil alateemana "Vastaspool" vai sellist. Ei peagi eraldi voorum olema. Eesti meestest vaevalt kedagi sellist on kellel teadmisi ja huvi/tahtmist oleks midagi sellist korda saata. Aga vene asju voorumirahval küll ja alateema kus saab tolle träni kohta küsida....miks mitte?
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

No pidasin silmas, kel huvi, tehku kusagil netiavarustes omale selline.
Vast sai sõnastus liiga lahja, jummel egas mitte siia wehrmachti alla! :shock:
Kasutaja avatar
brunner
Veteran

Postitus Postitas brunner »

Tuleb vist orgunnida rahvahääletus ja siis nähja, kuis rahvas demokraatlikult persse läeb!
Samas see lisateema vöib ikka tekitada hulga "möla"! Mingi aeg oli avalehel siramas üks "täheke" - ja hea olli ,et ära kadus!
Vene medallide ja ordennide kohta vöiks ju lihtsalt olla MISMUJALEEISOBIS vastav teema ja kogu moos!
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Kasutaja avatar
uscha
Administraator
Kontakt:

okei, okei - ärge mulle kurtnal nüüd peksa sellepärast andke :wink:

aga see font, mida ma olen kasutanud - on seda hea lugeda pikemate tekstide puhul või ei?
foorum.rindeleht.ee
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

Fondil ei ole viga. Võibolla aga paneksid reavahe suuremaks? Pikkade tekstide puhul segab see näiteks mind ;)
Oled sa mõelnud näiteks "otsingu" võimalusele wehrmacht.pri.ee lehel? Kui info hulk lehel läheb väga suureks, siis on väga hea sellist võimalust kasutada, eriti inimesel kes ei ole lehe ülesehitusega kursis.
Eesti laskurkorpusele tuleks teha tõesti eraldi leht või piirduda militaar.net-is arutlemisega. Siinkohal läheks tõesti wehrmacht.pri.ee teemade valdkond liiga laiaks. Mul isiklikult ei ole punaarmees võidelnud eestlaste vastu nii suurt viha, kuna enda suguvõsaski sattusid mehed mõlemale poolele. Tegelikult huvitaks mind küll fotod Eesti laskurkorpuse meestest, nende mälestused ja mõtted... aga siit ma neid ei otsi ;)
Kasutaja avatar
speedsta
Veteran

Postitus Postitas speedsta »

Mina noriks fondi kallal, kuidagi silma väsitab on see lugemine. Taust võiks olla võibolla veidi tumedam nagu on seda siin foorumi keskkonnas.
kass
Veteran

Postitus Postitas kass »

Proovi fontidest:
Palatino Linotype
Verdana
Helvetica
Myriad
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”