Tere!

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Vasta
Kasutaja avatar
Skalle
Kasutaja

Tere!

Postitus Postitas Skalle »

Liitusin teiega lootuses leida uusi ja põnevaid teemasid. Ise ma eriti pädev ei ole, samas loen väga palju ja võib juhtuda, et leian midagi huvitavat, millest kindlasti teile teada annan. Hetkel restaureerin üht Saksa kiivrit, mis oli kunagi mu vanaema majapidamises villkopana kasutuses. Mundri ilu ja relvade headus ongi see, mis sunnib mind pöörduma neisse kaugeisse aastaisse, millest siin foorumis juttu on. Loodan, et kogemus tuleb kasuks nii minule, kui ka ülejäänud foorumlastele. Tervitades Skalle.
Ei midagi.
kaapekakk
Huviline

Postitus Postitas kaapekakk »

tore vaadata kohe. tere jah!
Kasutaja avatar
marius
Kasutaja

Postitus Postitas marius »

Tervitus kamraadide hulka. :D
metsawend
Kasutaja

Postitus Postitas metsawend »

tere ka minu poolt.äkki on sul vöimalik oma kiivrist möni pilt panna :wink:
Raudrist
Veteran

Postitus Postitas Raudrist »

Tere, tere!

Ära siis unusta ka EW mundrite ilu ja relvade headust. Siin foorumis sellised teemad samuti olemas ja vajavad täiendust :)

Raudrist
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
Kasutaja avatar
lukk
Huviline

Postitus Postitas lukk »

...
Viimati muutis lukk, K Nov 30, 2011 9:57 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Skalle
Kasutaja

Postitus Postitas Skalle »

metsawend kirjutas:tere ka minu poolt.äkki on sul vöimalik oma kiivrist möni pilt panna :wink:
Kahjuks ei ole mul netis oma pildikohta, kui vaja, võin saata meilile, skaibile või msn-i. Kiiver on praeguseks pritspahtli peale saanud (seda vaja veel veidi lihvida) ja ootab värvimist. Eelnevalt lammutasin lahti needid, mis olid sisukinnitus- ja vent.aukudele ette löödud. Ka keevitasin kinni augud, mis olid tehtud varre kinnitamiseks, kuna kiiver oli kasutusel villkopana.
Ei midagi.
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”