MIS VÄRK...
MIS VÄRK...
...tuu ons? On kellelgi aimu? Tuli välja prahi seest koos obuvangerde juppide ja muu metallipahnaga. Šamaani kepipikendus....?

mmm
Ivan käbini valitseja sau ma arvaks
tegelikult jääb see ilmselt igaveseks ajaks igavesti teadmata.
kaasajal teaks ma sellele aint üht otstarvet...
järgmine kord minnes vanarauda mõnd näituseks saksa vaati väljalunastama, saaks selle panna koormasse koos muu metallpahnaga mis garanteeriks vaadi minu valdusse jõudmisse..
kurb aga tõsi

tegelikult jääb see ilmselt igaveseks ajaks igavesti teadmata.
kaasajal teaks ma sellele aint üht otstarvet...
järgmine kord minnes vanarauda mõnd näituseks saksa vaati väljalunastama, saaks selle panna koormasse koos muu metallpahnaga mis garanteeriks vaadi minu valdusse jõudmisse..
kurb aga tõsi

Olen kunagi sepatööga tegelenud. Antud vigur ei sarnane traditsioonilise Eesti seppade tööga, olen seda uurinud. Samas ei oska ka midagi muud välja pakkuda. Neid kandilisi auke, mis keskel on, saaks kasutada sepanaelte tegemisel. Vanasti oli raud kallis ja korjati üles kõikvõimalik materjal, lootuses, et see kusagil ära kulub (ise teen seda siiamaani).
Ei midagi.
Ohoo. Toda poolkuu värki polegi nagu ennem teadvustanud kuigi asi silme ees olnud. Kuu ja pääkese ühinemine ju vana alkeemia jne. maagiline sümbol. Päike=mees Kuu=naine. Kõike liitev harmoonia
Käin igaksjuhuks kalmude vahelt ka läbi kui satun maale ja ehk põikan ka pasturiherra poole. Tal ju surnute vallas laiem silmaring.