Mõned pildid kasutaja kortik kambrist
...
Lähiajal kindlasti ei teki soovi ära anda või kuhugi virutada. Paljud asjad, mis on kätte saadud, peavad pikemat aega seisma. pole välistatud, et inimene, kellelt oled ühe-teise asja saanud tuleb kunagi külla ja küsib, kus on see ja see asi, mis ma sulle kinkisin? See käib just nende asjade kohta, mida on kingitud just kollektsiooni jaoks ja tarbeks. Loomulikult, kui asi on ostetud, siis on vaba voli sellega ümber käia.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Lähiajal...
Lähiajal loodan oma kollektsiooni täiendada paari kasti ja kahe ilusa, kuid denatsitud pandlaga... Ja saab ka adekvaatsed pildid üles...
Muuseas...
Muuseas, on mitu kamraadi kunagi esitanud küsimuse nende kujude kohta, mis mul riiulil seisavad. Kujud on mõni aasta tagasi toodud Piiterist. Praegu mul üleval- üks Vene-Tsaari admirali, USA admirali ja Tsaari-Vene allohvitseri kuju. Kujusid pidi Venes veel rohkem olema. Nende kujude hind ca 150 meie raha. Saksa poiste kujude hind suurem, kuni 500-600 krooni. Kui võimalik, kavatsen neid oma riiulile juurde tellida. Just mis puudutab WH ja SS poisse. Kellel huvi, andke märku. Kuju kõrgus, ca 32-33 cm... Saksa poiste kvaliteet samasugune...
- Wolfenstein
- Huviline
kortik kirjutas:
Huvi täitsa olemas, eelkõige siis W-SS grenaderide vastuSaksa poiste kujude hind suurem, kuni 500-600 krooni. Kui võimalik, kavatsen neid oma riiulile juurde tellida. Just mis puudutab WH ja SS poisse. Kellel huvi, andke märku. Kuju kõrgus, ca 32-33 cm... Saksa poiste kvaliteet samasugune...

Mõned kastide pildid...
Kui hästi läheb, ilmuvad varsti mõned kastide pildid...
Vatla saak...
Vatla saak on granaadikastid. Lufti kast oli juba enne üleval. Väike, armas kastike tuli mõni kuu tagasi Lihula linnast välja
Kahjuks ka puukastil rest puudu. Selles olid saksmanni käimad, mis ma kamraad Uschale edastasin ja miskisugune hobuse kaerakott. Aga iseenesest puukast päris armas
, kas pole?

Kahjuks ka puukastil rest puudu. Selles olid saksmanni käimad, mis ma kamraad Uschale edastasin ja miskisugune hobuse kaerakott. Aga iseenesest puukast päris armas

...kott
Praegu hetkel pole, kuid katsun lähiajal panna. Kott ise kuhugi ära tõstetud ja kuna minu punkris toimus aknavahetamine, on suur osa kraami mööda korterit laiali.
Aga küll ma selle üles leian
Käimad olidki sama koti sisse topitud.
Aga küll ma selle üles leian