Avalöök 2007
Avalöök 2007
Siin võiksid foorumlased maha hõigata selle aastanumbri esmasoetatud eseme. Hiljem hea kaeda ja mälu värskendada.
Teematama ajendas sõbra ja kamraadi poolt kingitud trikolooris käisekilp.
Maha pandud plaanides ongi minu selle aasta prioriteet embleemid ja märgendus. Seda võimsam oli emotsioon eelmainit esemest.
Teematama ajendas sõbra ja kamraadi poolt kingitud trikolooris käisekilp.
Maha pandud plaanides ongi minu selle aasta prioriteet embleemid ja märgendus. Seda võimsam oli emotsioon eelmainit esemest.
Tere.
Pööningult liiva seest pudel püssirohtu ja FLAK`i kesta täis (10 tk) para väga ilusaid padruneid.
Püssirohi sai pere liikmete suureks rõõmuks talu õuele pikalt maha puistatud ja otsast süüdatud. Para padrunid kinkisin sõbrale, kellel legaalne relv.
Kohalikust antiigipoest sai ostetud 10!!!!! krooniga saksa sõjaaegne sanitari käiseembleem (mustal põhjal tikitud kepi ümber madu). Anna jumal pikka iga muulastest poepidajatele!
Üks padrunikast ja natuke näpuotsaga veel +üks vägistatud saksa tääk.
Otsida,otsida ja veelkord otsida.
Toomas.
Pööningult liiva seest pudel püssirohtu ja FLAK`i kesta täis (10 tk) para väga ilusaid padruneid.
Püssirohi sai pere liikmete suureks rõõmuks talu õuele pikalt maha puistatud ja otsast süüdatud. Para padrunid kinkisin sõbrale, kellel legaalne relv.
Kohalikust antiigipoest sai ostetud 10!!!!! krooniga saksa sõjaaegne sanitari käiseembleem (mustal põhjal tikitud kepi ümber madu). Anna jumal pikka iga muulastest poepidajatele!
Üks padrunikast ja natuke näpuotsaga veel +üks vägistatud saksa tääk.
Otsida,otsida ja veelkord otsida.
Toomas.

Minu kingitusejutuga aasta sissejuhatus kindlasti ärplemine, kuid paraku jutt sõna-sõnalt õige!

Mälu järgi leidis sõber selle aastat 30 tagasi Nõmmelt.
Viimati muutis ivalO, N Jaan 11, 2007 1:25 pm, muudetud 1 kord kokku.
Embleem
Pole midagi öelda-kena embleem. Metallist loomakesed oleks võinud ka veel peal olla, siis oleks veel sõjakam. Polegi pikka aega ühtegi embleemi leidnud/saanud. Viimane oli aastat kümme tagasi, kui kamraad Wiking tegi toreda kingituse, oli sama kujuga, ainult plekist loomakestega. Nüüd sama embleem õiges kohas- Tammiksaare kogus, inimestele vaatamise rõõmuks...
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...