Mõned pildid kasutaja kortik kambrist

Midagi virtuaalmuuseumi sarnast ...
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

ja veel mõned üldpildid Kortiku punkrist... :wink:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
soadf
Veteran

Postitus Postitas soadf »

<no vot toapinda on kasulikult kasutatud ja antiikene h8ng on asjal 100% kuna tuba nii tehtud.Aga j8llegi on see 8dus unen8gu minu jaoks,kui ma oleks aasta jooksul omatud esemed k8ik endale j8tnud siis oleks kindel ,et ma ei mahu enam oma tuppa 8ra ja ma ei tea mis see aasta saab :?
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

???

Postitus Postitas kortik »

Noh, ega mul tube päris mitu ja muud vana, tsiviilset vanavara ka teistes tubades. Ja kabinetiski seda kola rohkem, diivani all ja kapis ja mujalgi. esialgu mahub ära. Kõik sõltub mida teha, kui kaupa hakkab juurde tulema ja fakt on see, et seda jääbki tulema.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
jrgen20
Huviline

Postitus Postitas jrgen20 »

Enda toajaotus jama nii, et liikuma ei mahu :D . Kortiku ruum on tõesti kena kuid hetkel pole mitte kade nende asjade peale kui selle klapplaua ja kirjutuslaua peale :oops:
Kasutaja avatar
Rändur
Huviline

Postitus Postitas Rändur »

Eks ta ole jah, pinnaga võib probleeme tulla, endalgi tuli. Aga antud piltidel on kõike hääd ja huvitavat, ise sai kastivaimustuses lao-taoliseks muudetud punker. Silmale ilus kaeda.
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

Mööblist

Mööblist niipalju, et kõik ostetud Haapsalu Samaariast ehk nn kaltsupoest. kirjutuslaua hind 150 krooni, "klapplaud" ehk nn sekreter ostetud 300 krooniga. Kirjutuslauda otsisin mitu aastat, oli ka suuremaid ja uhkemaid, kuid oli vaja nimelt sellist, mis oleks seinaõnarusse mahtunud. Praegu mõtlen jubedusega selle peale, et suvel ootab kabinetti remont. kuhu selleks ajaks kola panen. Teen ikka vanas stiilis, kavatsen seinapinda kasulikumalt ära kasutada ja mõtlen, milliseid ja kui palju riiuleid tellida/teha lasta. Praegu tegelikult kõik asjad suhteliselt sumbuurselt ja ilma süsteemita. Seniajani on olnud nii, et kui midagi koguneb, löön jälle suvalise kaltsukast saadud riiuli seina ja korraks mure murtud... Aga tulevikus peab mingi kindla süsteemi leiutama...
jrgen20
Huviline

Postitus Postitas jrgen20 »

Enda tuba läbi kahe korruse ning kasutasin kavalalt ära seinaruumi mida on täiesti kasutamata 18rm2, pannes vormid sinna rippuma. Kas mu sünnilinnas on veel neid sekretäre ning mis hinnaga veel jäänud kui on? Koledasti kuluks üks marjaks ära ja kohtki olemas.
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

Mööblist...

Ega selliseid asju kogu aeg lademes ei vedele. Tuleb maksimaalselt tihti poode külastada, noorikutele silma teha. Mul pole raske, kui näen, asi ära broneerida.
Kasutaja avatar
siss
Huviline

Postitus Postitas siss »

vot on ilus :shock: kui mul lubataks ka bensu kanku tuppa hoiule tuua vot see oleks lahe... praegu pean juba väikese ranitsa üle selliseid lahinguid , et lase aga olla......
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

...

Mul selles mõttes kodus probleeme pole. Võib kasvõi tanki koju vedada. Oma tuba, oma luba. Koristan ka alles siis, kui ämblikuvõrgud hakkavad pähe kukkuma. Aga vaevalt tuntaks asjast rõõmu, kui bensiinikanku suurde tuppa tassiksin. Eks igal pereliikmel peab olema oma privaatterritoorium.
Kasutaja avatar
siss
Huviline

Postitus Postitas siss »

aitab-naine lastega kööki elama ja kola elutuppa :lol:
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

Tänud!

Eriline tänu kamraad LoCo'le suure fototöö eest, mille ta lahkelt minu eest operatiivselt ära tegi ja kamraad Ivalole kenasti restaureeritud kiivrite eest!!!
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Re: Tänud!

Postitus Postitas LoCo »

kortik kirjutas:Eriline tänu kamraad LoCo'le suure fototöö eest, mille ta lahkelt minu eest operatiivselt ära tegi ja kamraad Ivalole kenasti restaureeritud kiivrite eest!!!
Pole tänu väärt!
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

Ole nüüd, mis siin tänada! Kohe näha, et asjad paigutatud peremehe oma käe ja äranägemise järgi. Vähestel kogujatel see õnn. Minulgi siin eraldi ruum, aga näe ei pääse kõrvalmõjudest kohe mitte!
Kas laotasid asjad pildistamise tarvis vähe vaadeldavamaks?
Oma kogemustest võin öelda, et tolm see kõige hullem nuhtlus asja juures ongi. Läksin lihtsama vastupanu teed ja ehitasin kapi.
Kasutaja avatar
kortik
Veteran

...

Ei laotanud midagi spetsiaalselt, välja arvatud, see, et pildistamise ajaks sai kast toa keskele tõstetud. Ja vint oli nädalavahetuseks töö juurest, relvakapist ära toodud, et teist natuke hooldada. kuigi elamine on signalisatsiooni all, ei meeldi relvi kodus hoida, nagu ka mõned paremad kulinad seisavad tööl, raudkapis.
Aga tol, kui selline ei häiri. Egas tolm asja riku...
Vasta

Mine “Kollektsioonid/Collections”