Ega see Kurlandi jutt eriti küll ei meeldi. Ei saaks tõdeda, et meie mehi Kurlandis palju oleks olnud... Aga mine tea. Foorumis ilmselt suuremaid spetse olemas...
Ega seda originaalsust, on raske hinnata .Ise ostmisel otsustasin müüja teiste müügis olevate asjade järgi ,kus ei olnud koopia hõngugi! Eks ta üks loterii ole, tänapäeva koopiatega üleujutatud turul! Aga kes ei riski, see šampust ei joo. Põrsast kotis ma ei vaheta!
Žetooni koha pealt ei tia ma haisugi aga ei ole ju välistatud absoluutselt, et eesti leegioni mehi sattus ja sõdis ka Kuramaal ja tont teab kus kohtades veel mida keegi ei saagi kunagi ehk teadma.
Žetooni koha pealt ei tia ma haisugi aga ei ole ju välistatud absoluutselt, et eesti leegioni mehi sattus sõdima ka Kuramaal ja tont teab kus kohtades veel mida keegi ei saagi kunagi kindlalt teadma.
Eks kindlasti mõnigi mees sattus ka Kuramaale. Ja ilmselt kandsid žetoone ka saksmannid, kes Eesti üksustes teenisid ja ei tea Juuli ega Maali, kuhu mõni mees, näiteks pärast hospitali teenima võis sattuda...