K: Kuuli otsa värvid
- TheShadow49
- Kasutaja
K: Kuuli otsa värvid
Küsimus siis selline...mida tähendavad värvid kuuli otstes?
Roheline
Kollane
Must
Punane
Olen küsinud paljudelt aga kas ei teata vöi täpselt ei mäletata
Ette tänades
Roheline
Kollane
Must
Punane
Olen küsinud paljudelt aga kas ei teata vöi täpselt ei mäletata
Ette tänades
- tankist117
- Kasutaja
- TheShadow49
- Kasutaja
Vaata siit: http://users.swing.be/sw017995/792color.htm
Siiani riigikeeles ikka trasseerivale ...
TheShadow49 kirjutas:drašeerivale
:)
kas drašeed mingi kommid ei olnudKriuks kirjutas:Vaata siit: http://users.swing.be/sw017995/792color.htm

Ikka vana rasva peal
Seni ikka vana rasva peal. Sain müüja käest kaasa lubatud koguse moona, isegi mõni ubin vähem. Üldiselt olen sellest lasketiirus teinud ainult paar laksu. Jookseb täpselt. Kuna olen laskmisega tegelenud pikka aega, elus oksendamiseni tulistanud ja seda tuleb ka tulevikus pidevalt teha, pole mõtet unikaalset relva krööbata. Eks ta rohkem iluasjaks ole. Relvakauplusest saab loaga ametlikult osta, kuid hind on liiga kirves. Kaks saksa salvetaskut täis, seega polegi rohkem vaja. Päälegi üle 100 laksu keelatud hoida.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- TheShadow49
- Kasutaja
vabandan vigase riigikeele kasutuse eestKriuks kirjutas:Vaata siit: http://users.swing.be/sw017995/792color.htm
Parim kaitse on rünnak
Ma loodan, et juttu on ikka vene moonast.
Roheline - Trasseeriv
Kollane - Täpsemalt mõõdetud püssirohi (raskem kuul?) snaiprile
Must - Soomustläbistav (suurem ja tugevam südamik)
Punane - Lõhkekuul (vanematel midagi lööknõelasarnast sees, uuemaid ei tea, peaks olema keelaud)
Punane-must - Soomustläbistav süüde. Sees tugevam südamik, eesotsas veidi süütesegu
Üks imevärv veel mida näinud - Must - Roheline (7,62x39) pidavat olema summutiga laskmiseks. Tavalisest tunduvalt pikem kuul ja püssirohtu vähem (kineetiline energia mingil määral säilib raske kuuli abil ja väiksem kogus püssirohtu - kergem summutis gaase hajutada).
Vabandust, kui jutt väga segane, väsimus peal
Roheline - Trasseeriv
Kollane - Täpsemalt mõõdetud püssirohi (raskem kuul?) snaiprile
Must - Soomustläbistav (suurem ja tugevam südamik)
Punane - Lõhkekuul (vanematel midagi lööknõelasarnast sees, uuemaid ei tea, peaks olema keelaud)
Punane-must - Soomustläbistav süüde. Sees tugevam südamik, eesotsas veidi süütesegu
Üks imevärv veel mida näinud - Must - Roheline (7,62x39) pidavat olema summutiga laskmiseks. Tavalisest tunduvalt pikem kuul ja püssirohtu vähem (kineetiline energia mingil määral säilib raske kuuli abil ja väiksem kogus püssirohtu - kergem summutis gaase hajutada).
Vabandust, kui jutt väga segane, väsimus peal

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
KORTIK:
Aga nagus ma aru saan siis sama kaliibrit müüakse ka tänapääval poelettidel?
Selge.Seni ikka vana rasva peal. Sain müüja käest kaasa lubatud koguse moona, isegi mõni ubin vähem. Üldiselt olen sellest lasketiirus teinud ainult paar laksu. Jookseb täpselt. Kuna olen laskmisega tegelenud pikka aega, elus oksendamiseni tulistanud ja seda tuleb ka tulevikus pidevalt teha, pole mõtet unikaalset relva krööbata. Eks ta rohkem iluasjaks ole. Relvakauplusest saab loaga ametlikult osta, kuid hind on liiga kirves. Kaks saksa salvetaskut täis, seega polegi rohkem vaja. Päälegi üle 100 laksu keelatud hoida.
Aga nagus ma aru saan siis sama kaliibrit müüakse ka tänapääval poelettidel?