Võõra nime all (1984)
Uuest filmist...
Samuti olen põgusalt kuulnud, kuid kahjuks ei midagi täpselt. Peaks Millingu üle kuulama.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- tankist117
- Kasutaja
- Niederland
- Veteran
???
Ja miks peab keegi keegi seletama, miks talle üks asi meeldis või mitte? Eriti kui ta seda ei taha.
Ka selle filmiga seoses on neid inimesi küll ja küll, kellele see meeldis. Sama ka mul. Vaatasime filmi päris mitmekesi. Ise olin kole kriitiline- ei meeldinud üks ja teine asi. Samas kaks lapsepõlvesõpra, kellest üks polnud filmi kunagi näinud ja teine näinud aastal 1985, olid mõlemad äärmiselt rahul ja ei saanud aru, mida ma torisen ja jorisen...
Ka selle filmiga seoses on neid inimesi küll ja küll, kellele see meeldis. Sama ka mul. Vaatasime filmi päris mitmekesi. Ise olin kole kriitiline- ei meeldinud üks ja teine asi. Samas kaks lapsepõlvesõpra, kellest üks polnud filmi kunagi näinud ja teine näinud aastal 1985, olid mõlemad äärmiselt rahul ja ei saanud aru, mida ma torisen ja jorisen...
- Niederland
- Veteran
Ma polegi öelnud, et keegi peab seletama hakkama, eriti veel kui ta ei taha. Ma ütlesin, et oleks huvitav kuulda. Iseenesest selge, et kui ei taha, ei pea seda tegema. Pealegi polnud see norivalt mõeldud. Nii, et milles probleem?
Lihtsalt arvestades, et enamus kommenteerinud foorumlasi tegi filmi maha, oleks huvitav kuulda erineva arvamuse põhjendust. Kui rõhuv enamus ütleb, et Lenini teosed on jamad ja keegi ütleb, et need on vastupidi head, no kas siis ei oleks huvitav kuulda tema põhjendust, juhul kui kiitja näol pole tegu kommunismimeelsega?
Lihtsalt arvestades, et enamus kommenteerinud foorumlasi tegi filmi maha, oleks huvitav kuulda erineva arvamuse põhjendust. Kui rõhuv enamus ütleb, et Lenini teosed on jamad ja keegi ütleb, et need on vastupidi head, no kas siis ei oleks huvitav kuulda tema põhjendust, juhul kui kiitja näol pole tegu kommunismimeelsega?
Ma lootsin ausalt öelda palju jobumat sisu, aga oli tavaline Eesti huinamuina film
Aga meeldis ja sai suud vesistada nähtud saksa kraami üle, just need vormid ja juurdekuuluv. Aga oli ka ju huvitavat tehnikat. Mingit pointi või loogilist sisu ei lootnud. Palju hullemate prohmakatega filme on olnud kui need alguses nähtud vene moondamisjakid leegionäride seljas 

- Niederland
- Veteran
Kui tol ajal oli originaale siis ainult teatrites. Tallinfilmis oli kõik puhas vuffel. Selles filmis olid väga labased isegi mütsimärgid, mis lusika peal tinast valmis sulatanud.
Kõik need jutud tolleaegsetest originaalhilpudest on puhas vaht. Kui tahate näha originaali, vaadake filmi "Jäljed". Selle tegemine jääb paraku 50-nendatesse.
Võõra nime issejuhatavad kaadrid näitasid järgneva juba kätte, kui 20. Diviisi 16. Rügemendi mehed vene camotunkedes ringi siblisid. Muide nüüd leiutatakse digilaiku, venelasel oli see ruudumuster juba tol ajal olemas!
Kõik need jutud tolleaegsetest originaalhilpudest on puhas vaht. Kui tahate näha originaali, vaadake filmi "Jäljed". Selle tegemine jääb paraku 50-nendatesse.
Võõra nime issejuhatavad kaadrid näitasid järgneva juba kätte, kui 20. Diviisi 16. Rügemendi mehed vene camotunkedes ringi siblisid. Muide nüüd leiutatakse digilaiku, venelasel oli see ruudumuster juba tol ajal olemas!

Valeandmed?
Pole välistatud, et kõikvõimalikud valeandmed- a'la diviisi 13. ja 16. rügement polnud sugugi esitatud teadmatusest, vaid meelega antud valeinfot, et rahvast lollitada ja segadusse ajada. Küll ikka ka tollal teati, et rügementide umbrid olid 45, 46, 47, ilmselt polnud vajadust täpselt kirjutada, hakkavad veel ajalugu uurima...