uut kaupa lehele!
Kõik kirjutavad siin soovidele juurde, et sooviks asju mõistliku hinnaga, aga üldjuhul ei arveststa, et toodavad esemed on laokondensioonis mitte kaevatud või pööningult leitud. Samuti pean mainima, et uus kaup müüakse eranditult läbi ametliku netipoe ja kõik hinnad sisaldavad ka käibemaksu ning arveldamine toimub arvetega. Keegi soovis siin k98 ülemist puitosa, millist konkreetselt neid on olemas kahte erinevat pikkust ja kolmest erinevast puidust - sinna kus relvajuppe ja kabasid saan jõuan alles uuel aastas kahjuks, seega peavad kabasoovijad veits veel ootama. (PS! selle ülemise puitosa kataloogihind on 22.- eur + toomine).
Soovitus
Väike soovitus K98 osas. Kui soovite deaktiveeritud K98, siis alati on kasulikum parem välja käia mingid 6000 raha, kui endal seiklusi otsida (mõtlen siin deaktiveerimist ja sellega kaasnevat). Jupphaaval ostmine läheb meie tingimustes rohkem maksma. Olen ise ametlikult registreeritud K98 omanik, minu relv on tõesti ideaali lähedane. Ja uskuge, eraldi jupphaaval muretsemine võtab raha rohkem- näiteks on minu karabiini rihma eest pakutud 2200 krooni!!! Tundub kosmiline, aga nii see on. Ja nii ka iga teise jupiga. Ise ei saa ja ei tohi relva jupphaaval müüa, kuid kui selline soov ja võimalus oleks, siis saaks raha nagu kahe relva eest.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
...
Ei, noh asi selge. Lihtsalt see oli minu sõbramehelik soovitus, kui osta, siis odavam juba komplektselt ja korraga...Aga, eks asjas on ka oma võlu, kui õnnestub puuduvad jupid kokku ajada...
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...