Artikkel Front Line'st
Artikkel Front Line'st
Viimases Eesti Ekspressis artikkel klubi Front Line tegemistest: http://www.ekspress.ee/viewdoc/B37A0261 ... EB0060521D Mida foorumirahvas selle klubi tegevusest üldse arvab? Ehk on suisa meie ridades käsitletava seltskonna esindajaid? Mul on tunne, et arvamusi võib olla nii ja naa
.

ma olen nende "sõda" ainult ühe korra näinud ja see oli küll päris vägev vaadata - varustus ja vormid on küll ikka viimsete detailideni lihvitud!
muidugi kasutavad nad ju ka originaalvarustust seal mängimiseks, mis minu arvates just kõige õigem tegu ei ole, sest kõik mida kasutatakse ju kulub ja paraku neid 2. maailmasõja aegseid originaalesemeid enam nii palju ei ole, et võiks neid puruks mängida
aga edu neile - väga tore on vaadata!
praegu hakkasin siin mõtlema, et tore kui mingi juhuslik saksa turist satub nende "sõda" nägema - saksamaal ju üritatakse terve 2. maailmasõja toimumise maha vaikida ja kõik selle teemaga seotud on tabu ... päris lahe võib olla näiteks mingi hansu ja helga nägu näha, kes on eestis turismireisil ja korjavad tee ääres karikakraid kui järsku jookseb metsast välja lõugav kari täisid ja nende järel rühmajagu leegionäre, kes täristavad mg'd
muidugi kasutavad nad ju ka originaalvarustust seal mängimiseks, mis minu arvates just kõige õigem tegu ei ole, sest kõik mida kasutatakse ju kulub ja paraku neid 2. maailmasõja aegseid originaalesemeid enam nii palju ei ole, et võiks neid puruks mängida

aga edu neile - väga tore on vaadata!
praegu hakkasin siin mõtlema, et tore kui mingi juhuslik saksa turist satub nende "sõda" nägema - saksamaal ju üritatakse terve 2. maailmasõja toimumise maha vaikida ja kõik selle teemaga seotud on tabu ... päris lahe võib olla näiteks mingi hansu ja helga nägu näha, kes on eestis turismireisil ja korjavad tee ääres karikakraid kui järsku jookseb metsast välja lõugav kari täisid ja nende järel rühmajagu leegionäre, kes täristavad mg'd

foorum.rindeleht.ee
Midavarustus ja vormid on küll ikka viimsete detailideni lihvitud!

Tegelikult see vist rohkem ametlik seisukoht rahva hulgas arvatakse teisiti.saksamaal ju üritatakse terve 2. maailmasõja toimumise maha vaikida ja kõik selle teemaga seotud on tabu
Tegelikult ega neil ei olegi eriti põhjust uhked olla.
Esiteks tegi Stalin nad ju lolliks, teiseks laotasid ka veel

Uscha kirjutas:
Kui tõesti nii siis minu meelest küll asi paha
.
Mind jäi ka artiklist häirima järgmine lõik:muidugi kasutavad nad ju ka originaalvarustust seal mängimiseks, mis minu arvates just kõige õigem tegu ei ole,
Kas see on ajakirjaniku fantaasia, või käivad asjad tõesti sedapsi?Näiteks nendest aegadest pärit tikutoos. Kusjuures seda ei säilitata (tegemist ei ole kollektsioneerimisega) – lahingu ajal pannakse nende tikkudega suitsu põlema.
Kui tõesti nii siis minu meelest küll asi paha