Müüa LW M-42 kiiver
Müüa LW M-42 kiiver
Müüa siis ideaalis LW M-42 kiiver, värv, dekaal, sisu kõik tip-top. Suurus 64. ei ole puhastatud ega õliga läikima löödud! Nii nagu leitud konditsioonis! Rihmad ja "string" puudu. hind: 10 000.-
Pilte ise üles ei oska panna:) kellel huvi jätke mail, saadan maili!
Pilte ise üles ei oska panna:) kellel huvi jätke mail, saadan maili!
- moosivaras
- Huviline
Nagu sa ka ise aru saad siis meie siin maarjamaal pole veel nii läände jõudnud, kas me tahamegi? Ega ma nüüd kade pole, aga kiiver tõesti väga ok. Sellisese konditsioonis "elektrimehe" kiivrid- jah, nendel hind veelgi paremKindral kirjutas:Hind on täitsa norm, ühelgi lääne saidil pole sellises korras kiivrit sellise hinnaga ja lootus selline ise eestist leida ka nullilähedane:(
...kui on konkreetne huviline saab ehk sutsu alla ka;)

ludvig kirjutas:paar aastat tagasi mängisid kylapoisid söda ja kahel olid peas samas konditsioonis koos rihmadega wh kiivrid ning seljas vasikanahksed seljakotid.... ei hakanud laste röömu rikkuma ja minust see köik nii jäi.Kindral kirjutas: ja lootus selline ise eestist leida ka nullilähedane:(

Kindral - loodan, et saad asja müüdud. Asi raha igati väärt.
Alati palun pakkuda fotosid 1918. - 1920. a. Eesti sõdurid mundris. Soodsalt!
yllatuseks sulle on eestis siiski veel kohti kus elatakse rahulikult oma elu ega tegelda ainult selle peale mötlemisega et mida saaks jälle maha myya. ja on palju majapidamisi kus pole veel käinud nn.suured ajaloohuvilised 2ms.-aegset kraami kysimas. samas on nende "ajaloohuviliste" ainsaks sooviks pensionärilt vöileivahinnaga midagi saada,et see siis hiljem 10x kasuga edasi myya.Soldat kirjutas:
Ludvig kandideeri sinna saatesse "Kuldsuu" vms.
ehk mis ma öelda tahtsin see ei ole väljamöeldis mis ma ennist rääkisin.