Lisan veel et padrunid sees ja küljes ka platikust põsed. Et kas see midagi halba ei tee neile ja ohtlik pole?
Parimat Kiro

räpaseks vahuks veepinnale. Aga pärast, kui kõik jällegi õigesti ühendatud sai, nägin ka paari päeva pärast tulemust. Saba sai suhteliselt puhtaks, ainult mõnes nurgas oli veel kinnipaakunud roostet. Samas muutus kunagi päris paks plekk suhteliselt õhukeseks. Kindlasti oli sellele kaasa aidanud ka varasem roostetamine. Paremate asjade puhastmisel peaks elektrolüüsiga ette vaatama, pärast ei pruugi enam midagi alles olla.
  räpaseks vahuks veepinnale. Aga pärast, kui kõik jällegi õigesti ühendatud sai, nägin ka paari päeva pärast tulemust. Saba sai suhteliselt puhtaks, ainult mõnes nurgas oli veel kinnipaakunud roostet. Samas muutus kunagi päris paks plekk suhteliselt õhukeseks. Kindlasti oli sellele kaasa aidanud ka varasem roostetamine. Paremate asjade puhastmisel peaks elektrolüüsiga ette vaatama, pärast ei pruugi enam midagi alles olla.   revolvril põsed küljes ja väga korralikud kusjuures(ühel kahjuks tükk väljas)
  revolvril põsed küljes ja väga korralikud kusjuures(ühel kahjuks tükk väljas)  või tasub kuidagi nii asetada et käepide jääb välja kuidagi. Muidugi hetkel olen saanud revolvri õlisees kordi viisakamaks kui see alguses oli ,eks roostet ikka küljes aga äkki teeb hullemaks kui elektrolüüs ära teha. Proovin digika hankida ja teeks pildid siis oskate ehk täpsemalt olukorda hinnata. Hetkel olen saanud ühe osa liikuma aga arvan et trummlit lahti saada mul vist ei õnnestu
 või tasub kuidagi nii asetada et käepide jääb välja kuidagi. Muidugi hetkel olen saanud revolvri õlisees kordi viisakamaks kui see alguses oli ,eks roostet ikka küljes aga äkki teeb hullemaks kui elektrolüüs ära teha. Proovin digika hankida ja teeks pildid siis oskate ehk täpsemalt olukorda hinnata. Hetkel olen saanud ühe osa liikuma aga arvan et trummlit lahti saada mul vist ei õnnestu   (tahaks kuulid seest kätte saada). Praegu olen 4 päeva jamanud sellega (õli sees päevake ja siis jälle sodi minema jne.)
 (tahaks kuulid seest kätte saada). Praegu olen 4 päeva jamanud sellega (õli sees päevake ja siis jälle sodi minema jne.)