Viktoriin!
???
Juudi rahvusest sanitaarmajor Leo Skurnik ja kapten Salomon Klass said Saksa väejuhatuselt Raudristid.
Millise riigi relvajõududesse eelpoolnimetatud ohvitserid kuulusid?
Millise riigi relvajõududesse eelpoolnimetatud ohvitserid kuulusid?
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
???
Huvitav, sest vahed vahed vaid mõne grammised??? Mul 4,03-sul, Brunner 4,027. Täitsa võimalik, et minu allikas on lihtsalt need mõned grammid ära ümmardanud?
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
- Kuperjanov
- Huviline
Seda küsimust Sa ükskord küsisid, mina eelmine kord vastasin õigesti ja eks ma vastan siis veelkord
II maailmasõja ajal oli saklastel kaks operatsiooni, nimega Regenbogen:
* Käsk admiral Karl Dönitz´ilt uputada sõja lõpus kõik Kriegsmarine sõjalaevad, et hoida Kriegsmarine saavutatud au. Ei tahetud, et laevad satuksid vaenlase kätte, et vaenlane need ise ära uputaks jne.
* Ebaõnnestunud rünnak Arktiku konvoile JW-51B raskeristlejate Admiral Hipper´i ja Lutzov´i poolt, tuntud kui ka Barentsi mere lahing.
Kumba kamraad mõtleb?

II maailmasõja ajal oli saklastel kaks operatsiooni, nimega Regenbogen:
* Käsk admiral Karl Dönitz´ilt uputada sõja lõpus kõik Kriegsmarine sõjalaevad, et hoida Kriegsmarine saavutatud au. Ei tahetud, et laevad satuksid vaenlase kätte, et vaenlane need ise ära uputaks jne.
* Ebaõnnestunud rünnak Arktiku konvoile JW-51B raskeristlejate Admiral Hipper´i ja Lutzov´i poolt, tuntud kui ka Barentsi mere lahing.
Kumba kamraad mõtleb?
Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
- Kuperjanov
- Huviline
- Kuperjanov
- Huviline