Kokkuklapitava autoistme. Eriti huvitatud olen WW Transporteri istmest ,aga sobivad ka kõikvõimalikud variandid .
5189812
Taivo.
Ostan!
- Kuperjanov
- Huviline
Ei tea, kas kellelgi merisiga ei ole müüa või
Ja et see Saksa temaatikaga kokku läheks, siis soovitatavalt peaks see olema Saksa sõjaväe merisiga
Kaasas võib olla varustus
Et kui müüakse juba sapaka või mingi muu masina laternaid ja ostetakse mingitele kaubikutele istmeid, siis ma tahaks siin merisiga osta(Saksa sõjaväe oma
)

Et kui müüakse juba sapaka või mingi muu masina laternaid ja ostetakse mingitele kaubikutele istmeid, siis ma tahaks siin merisiga osta(Saksa sõjaväe oma

Viimati muutis Kuperjanov, E Aug 21, 2006 10:25 pm, muudetud 1 kord kokku.
Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
Kuigi VW Transporter on saksa transpordivahend, läheb see teema lukku, sest järgnevate postituste näol on tegemist suht ajumädaga.
NB! TEADMISEKS NOOREMATELE FOORUMLASTELE, KUI TE EI LÕPETA MINGI IBA KIRJUTAMIST, SAAME KA SIIN FOORUMIS RAKENDADA TEILE AJALIST KASUTAMISKEELDU - SOOVITAN SEDA VÕTTA TÕSISELT JA ÜLEKORDAMA ENAM EI HAKKA.
NB! TEADMISEKS NOOREMATELE FOORUMLASTELE, KUI TE EI LÕPETA MINGI IBA KIRJUTAMIST, SAAME KA SIIN FOORUMIS RAKENDADA TEILE AJALIST KASUTAMISKEELDU - SOOVITAN SEDA VÕTTA TÕSISELT JA ÜLEKORDAMA ENAM EI HAKKA.