Jätka palun kamraad brunner!
Viktoriin!
- Kuperjanov
- Huviline
Tegelt oli neid hüüdnimesid vist isegi rohkem kui kaks
Minu viga
Kõik ei ole minu kõrvuni ka jõudnud
Aga loeme kamraad brunner´i vastuse õigeks, olenemata sellest, et mootorsae asemel peaks olema kreissaag
Kolm kõige levinumat hüüdnime peaks olema Hitleri kreissaag ja tõmblukk - need just MG42 tekitatava hääle pärast ja Hitleri vikat - see sellepärast, et niitis vaenlasi nagu vikat
Viimati muutis Kuperjanov, K Juul 26, 2006 9:08 pm, muudetud 1 kord kokku.
Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
Ettepanek
Erinevad allikad annavad MG34 kohta erinevaid andmeid.Minu allikas näitab, et MG42 valmistati üle 350 000. Aga MG34 475 988.Kes teab, kus õigus. Võib olla on uba selles, et Soadf-sinu antud arv vorbiti valmis Saksamaal, ülejäänud mujal? Üldse selllised küsimused on natuke komplitseeritud? Parem sellelaadseid mitte esitada.
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
Arvan ,et kamraad SOADF annab nüud järje kamraad KORTIKULE.
minu poolest -JÄRG VABA.
pean ronima mäkke kivi otsima
Kamrad Kassi H kamm oli hea-ma ,kui natuke normist pikemate juustega juba kujutasin ette kuda mul kukalt pritsist pügatakse
minu poolest -JÄRG VABA.
pean ronima mäkke kivi otsima
Kamrad Kassi H kamm oli hea-ma ,kui natuke normist pikemate juustega juba kujutasin ette kuda mul kukalt pritsist pügatakse
Viimati muutis brunner, K Juul 26, 2006 9:14 pm, muudetud 1 kord kokku.
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
???
Tänan.
Täna on meil eriline relvaõhtu.Esitan veel ühe küsimuse Saksa tuntud relva kohta.
Kõik foorumlased teavad, mis asi on P08 või maakeeli Parabellum.
Nimetage vähemalt kaks püstolit, nende margid, mille loomisel on snitti ja mõtteid saadud Parabellumist.Võib ka kolm nimetada?!
Täna on meil eriline relvaõhtu.Esitan veel ühe küsimuse Saksa tuntud relva kohta.
Kõik foorumlased teavad, mis asi on P08 või maakeeli Parabellum.
Nimetage vähemalt kaks püstolit, nende margid, mille loomisel on snitti ja mõtteid saadud Parabellumist.Võib ka kolm nimetada?!
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...