wunderwaffe ...
- Niederland
- Veteran
kusjuures sellise suuruse kohta ei olnud ahjutoru üldse raske. relva kergus oli üks plussidest. Miinus oli ainult et mõlgi korral ( mis võis aktsioonis möllates kergelt torule tulla) oli relv kasutu.

Uscha! Egas selle pildiga polnud kaasas instruktsiooni kuidas see relv toimis? Ma vaatan, et sel jorsil on peas kõrvaklapid. Pidas eesliga raadiosidet?
Või päästeti rusikas elektrooniliselt nagu ahjutoru
? Ja rusikale veel lisatud kaitsekilp? 

Uscha! Egas selle pildiga polnud kaasas instruktsiooni kuidas see relv toimis? Ma vaatan, et sel jorsil on peas kõrvaklapid. Pidas eesliga raadiosidet?

http://www.big-boys.com/articles/iraqilove.html nagu nii kaks venda toetavad mula.
Ma arvan et selle "pommi-eesil" töö põhimõte on selline:
Eeslile on paigutatud selga metalli detektoriga sarnane seade, mis reageerib suurele metalli kobakale. Näiteks kui eesel on pea või tagumikuga alla 10m kaugusel tankist või veokist, siis panzerfaust aktiviseerub. Minu arust antud aja kohta nutikas. Pea asi et eesel tankit kartes selga ei keera siis laseb panzerfaust vales suunas.
Ootan arvamusi!
Eeslile on paigutatud selga metalli detektoriga sarnane seade, mis reageerib suurele metalli kobakale. Näiteks kui eesel on pea või tagumikuga alla 10m kaugusel tankist või veokist, siis panzerfaust aktiviseerub. Minu arust antud aja kohta nutikas. Pea asi et eesel tankit kartes selga ei keera siis laseb panzerfaust vales suunas.
Ootan arvamusi!