August Tamm
Re: August Tamm
Konguta vallas registreeritud August Tamme surmaakt.
Tänud.Kas keegi loeb välja lahtrid : surm ja surma põhjus?Mis on kirjas viimases lahtris? 2.Eesti piirikaitserügemendi I pataljon ning rohkem ma välja ei loe.
Võtaks ELK ja münte
Pealasu tagajärjel.1pataljoni arsti tunnistus ja surnu abikaasa Alma Tamme jne.
Suri Virumaal kommunistide vastases võitluses.
Super tänud.Nüüd jään ootama vastust Uschalt, äkki ta leiab midagi üksus dokumentides.
Võtaks ELK ja münte
Minu kasutada olevad dokumendid on ainult 20. ED kohta, Piirkaitserügementidega kahjuks aidata ei saa.
foorum.rindeleht.ee
Kahju küll, oskab keegi vähemalt rääkida 2.pkr ajaloost ja kus see asus Augusti surma ajal?Uscha kas tema nimi ei jookse läbi sinu Raudristide nimekirjast?
Võtaks ELK ja münte
Mul on seal üks August Tamm küll ja teenis samuti 2. Piirikaitserügemendis aga tema sünnidaatum ei klapi, andmebaasi mees on sündinud 02.11.1912 Mustlas.
foorum.rindeleht.ee
IMELUGU, et niipalju on välja tulnud ja veel nii levinud nime puhul.
Kaardil on 2. Prk. rgt. positsioonid 5. aprilli seisuga.
I pataljoni vastutusala (punasega) jäi Lalli ja Putki vahele.
Kaardil on 2. Prk. rgt. positsioonid 5. aprilli seisuga.
I pataljoni vastutusala (punasega) jäi Lalli ja Putki vahele.
Tervist!
Kuna ma eile sain jutule Augusti lapselapsega siis tehti selline huvitav pakkumine et äkki oli võitlenud Vene poolel ka?Kus saaksin teada isa nime?
Kuna ma eile sain jutule Augusti lapselapsega siis tehti selline huvitav pakkumine et äkki oli võitlenud Vene poolel ka?Kus saaksin teada isa nime?
Võtaks ELK ja münte
memoriaal.ee peal on 2 kirjet kokku pandud
TAMM, AUGUST. Sünd: 1904-05-18, VALGUTA V. Surm: 1944-04-07, VIRUMAA V. Isa JAAK 1876. Ema ANNA 1879. [RANNU V kd1 lk295]
Eestlased Soome ja Saksa sõjaväes 1940-1945 (R14-R16):
TAMM, August, m, s. 18.05.1904 Tartumaa, Konguta v. Saksa sõjaväes, sõdur, Narva rindel langenud lahingus 07.04.1944, maetud Rannu kalmistule. [H.P.]
Muu on teise mehe kohta

TAMM, AUGUST. Sünd: 1904-05-18, VALGUTA V. Surm: 1944-04-07, VIRUMAA V. Isa JAAK 1876. Ema ANNA 1879. [RANNU V kd1 lk295]
Eestlased Soome ja Saksa sõjaväes 1940-1945 (R14-R16):
TAMM, August, m, s. 18.05.1904 Tartumaa, Konguta v. Saksa sõjaväes, sõdur, Narva rindel langenud lahingus 07.04.1944, maetud Rannu kalmistule. [H.P.]
Muu on teise mehe kohta
http://sakala.ee/kogume-pärandit