soomepoiste riietus ...
kalifeed
Minu kalifeed, mida ma mõni nädal tagasi pakkusin on värvuselt ja tegemiselt kahtlaselt eelpool kujutatud kalifeede moodi.oskab keegi öelda. kas fotol olevad kalifeed on suvalised ehk tsiviilid või on selliste hallide kalifeede puhul on tegemist Śoome sõjaväe standardiga?
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
_________________kass kirjutas:
Tsiteerin::
A neid soomepoiste vappe "trükiti" ikka soomes?
ennem jäi see küsimus märkamata - esiteks need soomepoiste vapid polnud trükitud vaid masinatikand ja ma arvan, et nad tulid nende embleemidega juba soomest jah (mitte ei jagatud siin sakslaste poolt)!
Egas ma "trükki" kui trükki mõelnudki

Soomepoiste vapp ka "BeVo"

Re: kalifeed
Need püksid mis mul sellel fotol jalas, on küll õiged, kuid ei ole algselt olnud kalifeed. Soomepoisid väidavad et nad õmblesid neid ise kalifeedeks ümber et oleks moodsam. Küllap siis ei hakatud sellist isetegevust keelustama.kortik kirjutas:Minu kalifeed, mida ma mõni nädal tagasi pakkusin on värvuselt ja tegemiselt kahtlaselt eelpool kujutatud kalifeede moodi.oskab keegi öelda. kas fotol olevad kalifeed on suvalised ehk tsiviilid või on selliste hallide kalifeede puhul on tegemist Śoome sõjaväe standardiga?
Minu isa oli Haukka grupis luuraja-radist. Ema mäletab, et isa kandis Soome vormi metsavennana 1947. aastani.