ANDVARI Faleristika kogu

Midagi virtuaalmuuseumi sarnast ...
Andvari
Huviline

ANDVARI Faleristika kogu

Postitus Postitas Andvari »

Tere.
Olen tegelenud faleristikaga umbes viimased 8 aastat. Alguse sai see tänapäevaste Kaitseliidu teenetemärkide huvist. Piltidel on osa minu kogust. Piltidel on ka mõned riiklikud autasud, kuid suuremat osa siin ei presenteeri.
Kui kellegil on mu kogusse lisa pakkuda võib ühendust võtta. Üldiselt kogun tänapäevaseid Politsei, Piirivalve, Kaitseväe, Ministeeriumite ja riiklike märke/medaleid/teeneteriste ning nende minatuure, kuid ei ütle ära ka EW aegsetest Kaitseväe märkidest ning vabadusristidest. Mütsimärke ma ei kogu ja neid ei ole mõtet mulle pakkuda. Päris kõiki märke medaleid ei tea mis asjad on. Kui kellegil on mingeid küsimusi, ettepanekuid jms, siis võib kirjutada siin foorumis või allika.matkamaja@gmail.com või helistada 51904444 Hannes Põllu - nautige pilte ja Elagu Eesti!
Muditud1.jpg
Muditud 2.jpg
Mduitud 3.jpg
Muditud 4.jpg
Muditud 5.1.jpg
Muditud 6.jpg
Muditud 7.jpg
Muditud 8.jpg
Muditud 9.jpg
Muditud 10.jpg
Muditud 11.jpg
Muditud 12.jpg
Kasutaja avatar
Noor
Veteran

Re: ANDVARI Faleristika kogu

Postitus Postitas Noor »

Väga kena kogu! :wink:

Kas need lendurid on tänapäevased?
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Andvari
Huviline

Noor kirjutas: N Juul 04, 2024 2:44 pm Väga kena kogu! :wink:

Kas need lendurid on tänapäevased?
Jaa, tänapäevased.
Kasutaja avatar
Borja
Veteran

Postitus Postitas Borja »

Kust need lahedad stendid // vitriinid on saadud - piltidel on vist 2 x erinevat tüüpi :?:
Ja kassaaks ka pildi, kus stend // vitriin täiesti näha on :roll: 8)
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..

Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

Tänud näitamast ja edu kollektsioneerimisel!
Andvari
Huviline

Borja kirjutas: R Juul 05, 2024 9:53 am Kust need lahedad stendid // vitriinid on saadud - piltidel on vist 2 x erinevat tüüpi :?:
Vitriinid pärit: https://www.safe-album.ee/et/kontakt/
Kui lähipäevil aega saan teen paremad pildid ja natuke kirjutan nende kohta. Hetkel käib jalgpall :)
Andvari
Huviline

Borja kirjutas: R Juul 05, 2024 9:53 am Kust need lahedad stendid // vitriinid on saadud - piltidel on vist 2 x erinevat tüüpi :?:
Tere. Olen kasutanud siis 2 tüüpi vitiine.
Üks on selline: https://safe-album.ee/et/toode/artikkel-5882-1/
Sellel on kaas plastikust ja ta ei näe nii esinduslik välja kui teine, kuid sellel on sees matt mille paksus on oluliselt õhem kui teisel.
Teine on siis see: https://safe-album.ee/et/toode/5678-1/
Viimasel on kaas klaasist või vähemalt mulle tundub. Probleem tekib lühiksete märgi tagustega. Sellisel juhul pressib mati väga kokku ja vitriini jääb lohk.
Kasutaja avatar
Borja
Veteran

..meeldib eelkõige see alumiiniumraamiga.. aga kas neil vitriinidel on ka võimalus seinale riputamiseks // kas nende sisud on piisavalt jäigad vitriini vertikaalasendiks :?:

Andvari
Huviline

Borja kirjutas: P Juul 07, 2024 4:13 pm ..meeldib eelkõige see alumiiniumraamiga.. aga kas neil vitriinidel on ka võimalus seinale riputamiseks // kas nende sisud on piisavalt jäigad vitriini vertikaalasendiks :?:
Jaa saab seinale ka riputada. Mingid aasad on taga. Suht jäigad vitriinid.
Andvari
Huviline

Borja kirjutas: P Juul 07, 2024 4:13 pm ..meeldib eelkõige see alumiiniumraamiga.. aga kas neil vitriinidel on ka võimalus seinale riputamiseks // kas nende sisud on piisavalt jäigad vitriini vertikaalasendiks :?:
Muidugi kui sa sinna mingeid erilisi raskeid medaleid riputad vb paindub sisu sees alla.
Kasutaja avatar
Borja
Veteran

Andvari kirjutas: P Juul 07, 2024 5:28 pm
Muidugi kui sa sinna mingeid erilisi raskeid medaleid riputad vb paindub sisu sees alla.
..medalid-märgid oleksid mul sama kerged kui sinu omad - etkass sinu medali/märgivalik painutab tõesti nende vitriinide sisu vertikaalasendis vä :?: ..siis nad ei ole ju seinaleriputamiseks mõeldudki - või on ebakvaliteetse sisuga :roll:

Andvari
Huviline

Borja kirjutas: P Juul 07, 2024 9:35 pm
Andvari kirjutas: P Juul 07, 2024 5:28 pm
..medalid-märgid oleksid mul sama kerged kui sinu omad - etkass sinu medali/märgivalik painutab tõesti nende vitriinide sisu vertikaalasendis vä :?: ..siis nad ei ole ju seinaleriputamiseks mõeldudki - või on ebakvaliteetse sisuga :roll:
Ma ei ole proovinud neid seinale riputada, aga selline võimalus on. Taga on aasad. Ma arvan, et ei juhtu nende sisudega midagi.
Kui tahad täpsemalt vaadata/katsuda, tule astu läbi.
Kasutaja avatar
LoCo
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

Andvari kirjutas: K Juul 03, 2024 7:41 pm Päris kõiki märke medaleid ei tea mis asjad on.
Kirjutad ehk lahti, mis on mis ja mida ei tea, selle paneme ehk kamba peale paikka.
Kasutaja avatar
Borja
Veteran

Andvari kirjutas: E Juul 08, 2024 8:46 pm Ma ei ole proovinud neid seinale riputada, aga selline võimalus on. Taga on aasad. Ma arvan, et ei juhtu nende sisudega midagi.
Kui tahad täpsemalt vaadata/katsuda, tule astu läbi.
..no ilmselt nende aluvitriinide "põhjad" kannavad neile riputatud kerge staffi vertikaalasendis ikka ära - igal juhul tellisin ma neid vitriine nüüd 10tk endale ka // saab näha, millas kätte saan 8) :roll:
Viimati muutis Borja, T Juul 09, 2024 10:06 am, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
Borja
Veteran

LoCo kirjutas: E Juul 08, 2024 10:31 pm
Andvari kirjutas: K Juul 03, 2024 7:41 pm Päris kõiki märke medaleid ei tea mis asjad on.
Kirjutad ehk lahti, mis on mis ja mida ei tea, selle paneme ehk kamba peale paikka.
..kindlasti paneme :P 8)

Vasta

Mine “Kollektsioonid/Collections”