Punastest tellistest
- muhumetsad
- Huviline
Re: Punastest tellistest
Tsaariaegne Loksa tellisevabriku pitsat - küsitakse 100€
Kui kellelgi on huvi siis võib mulle sõnumi saata.
Kui kellelgi on huvi siis võib mulle sõnumi saata.
foorum.rindeleht.ee
Tere ! Need tellised on siis pärit Loksa tellisevabrikust ning Narvast pärit Jakov Pantelejevi vabriku esimesed tellised !!
Tere ! VAATAN SEDA TELLIST JA MÕTLESIN KÜSIDA .ET KAS OLEKS VÕIMALIK SEDA OSTA ? PARIMAT !
- muhumetsad
- Huviline
- muhumetsad
- Huviline
Vasak , alumine E H on väga pöneva ajalooga kivi . 1848-1849 ehitati Saaremaal , Sõrve tipus Ilmajaama sauna ja nüüd uue Eesti ajal kui seda renoveeriti siis leiti see kivi .
Pudelid ja kaardid on peamised
- muhumetsad
- Huviline
Saaremaa saak , tähelepanu väärib kindlasti "raudristiga" paremas tulbas ülemine :
Pudelid ja kaardid on peamised
Tere!
From March 9, 2024 (09.03.—26.05.2024.), the museum Riga Art Nouveau Centre (Alberta str.12) will hold the exhibition Bricks, which will introduce bricks made in Latvia between the second half of the 19th century and the beginning of the 20th century from several private collections.
Link: https://jugendstils.riga.lv/actual/846/
From March 9, 2024 (09.03.—26.05.2024.), the museum Riga Art Nouveau Centre (Alberta str.12) will hold the exhibition Bricks, which will introduce bricks made in Latvia between the second half of the 19th century and the beginning of the 20th century from several private collections.
Link: https://jugendstils.riga.lv/actual/846/
Telliskivitööstus J.Piliste, Laeva
Huvilistele on saadaval, tuleb loodusest ära tuua.
Huvilistele on saadaval, tuleb loodusest ära tuua.
Tere ! Olen huvitatud ! Kui raha eest oleksite nõus ära tooma ! Postiga saaks mulle saata ka !