panin lehele ühe video ja panen siia lingi - see on üks wochenschau osa 1944. aasta algusest - kestab kokku 14 minutit ja lõpu 4 minutit on narwa lahingutest
ja veel üks hea video - 1944. aasta 8. märtsi wochenschau, kus näha lahinguid narwa ruumis ja kuidas saksa väed vuravad narwa linnast läbi - kuskil telekas ei ole vähemalt mina ennem selliseid kaadreid näinud
muidugi video kvaliteet on parajalt saast aga ikkagi parem kui mitte midagi - meeldivaid filmielamusi!
Kas mitte selles "Tšerkassi kotist valjapääsemise" üritusel mitte Narva mees Lembit Jõemägi ei viibinud (mitte, et teda videost paista oli...no ei näinud küll igatahes). Ta ju kirjutas, et saadeti mingi väiksem grupp(mees või paar igast üksusest) banketile ja vastuvõtule kus kõik 3 Riigi tähtsad ninad neil käppa surusid ja Heini veel välgupoistele käekellad kinkis. Järsku oli tegu sama ürituse filmilõiguga.
võtsin praegu mõlemad videod maha, sest jaanuari kuu andmeedastusmaht on mul juba paarikümne gb võrra ületatud
panen 1. veebruaril uuesti üles ja siis võite edasi sikutada
jah on ikka - isegi saaremaa lahingutest 1941. aastal, mis Sulle erilist huvi peaksid pakkuma ma arvan ... aga paraku on mul viimasel ajal pidevalt probleeme andmeedastusmahuga, kuna väga palju tõmmatakse lehelt saksa marsse ja videosid - ma proovin millalgi sügisel sellele lahenduse leida ja panna siis kõik eestit puudutavad videod üles