Müüa vöörihm pandlaga
- Kuperjanov
- Huviline
Ma ei ole nii kõiketeadja nendes asjades aga usaldaksin ikkagi kamraad Uschat. Kui tema juba ütleb, et asi originaal, siis see asi on lihtsalt originaal 

Viimati muutis Kuperjanov, N Juul 13, 2006 7:15 pm, muudetud 2 korda kokku.
Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
Aga mina kui loll inimene, ikkagi kahtlen veidi selle rihma (just rihma) komplektsuses, pannal küll õige. Lase või maha aga minule see rihmakonks ei meeldi, samas nahkosa küll õige. Muideks ka see leht mille sa tõid näiteks pole kuigi audentne, sest väidetavalt asub ta Kanadas, aga tegelikult toimetavad temaga Soomes elavad venelased, kes oma toodngut vahel ka Tallinnasse müüki toimetada üritavad. Viimati pakkusid nad mulle väidetavalt isiklikult Hr. Göringile kuulunud talvemütsi hinnaga 9000 eur´i. Osad sellel lehel toodud esemed on näha Tallinnas Aia tänaval asuvas kõige peldikumas antiigis, sest keegi teine ei võta neid asju müüki.
Ma teen pärast veel mõnest erinevast konksust pilte ja postitan siia, aga minule isiklikult ei meeldi midagi selle rihma juures (see puht minu arvamus). Seda et see oleks ka nende vantide tehtud pole mina väitnud, ma kirjutasin, mis ma sellest netilehest arvan, mis näiteks toodi ja kui minuarvamus ei sobi jalutage kodanik Jõmmi juurest läbi kes jagab 100% minu arvamust.