Tore pilt. Aitüma kuvamast!ivalO kirjutas:Adolf Hitleri sõjamasin sotsialistlikul ülesehitustööl
Fotod sõjamasinatest ...
Re: Fotod sõjamasinatest.
Aivar oskab selle masina margi ka kindlasti öelda?
Ohoo - Raekoja platsile taritakse näärikuuske!ivalO kirjutas:Aivar oskab selle masina margi ka kindlasti öelda?
- desert eagle
- Huviline
SDKFZ 7 mille kabiini osa on kõvasti ratsitud.Originaalis presendist katusega või siis soomustatud kabiiniga.Fotol olevale tundub külge olevat poogitud mingit tüüpi veoauto kabiin.ivalO kirjutas:Aivar oskab selle masina margi ka kindlasti öelda?
- desert eagle
- Huviline
Algselt midagi sellist olnud.
- Manused
-
- sdkfz7_2.jpg (42.94 KiB) Vaadatud 43632 korda
Kabiin pisut suuremalt.
Telliskivi veetorni juures.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
- desert eagle
- Huviline
Vägev pilt! Näha on et masinat on kõvasti ümberehitatud.Kabiini osa on täelik omalooming.Lisaks on esimesed rattad välja vahetatud vene tehnika rataste vastu.Midagi on veel nina külge ehitatud.Mis see täpselt olla võiks ei saa kahjuks aru.
Taga see suur kast triibulise esiseinaga on kõrgepinge õlitrafo.
Auto ninas äkki täiendav raskus paremaks manööverdamiseks?
Mul on tunne, et terve auto esivanker koos mootoriga on venelaste oma. Ratas on juspeedsta kirjutas:Auto ninas äkki täiendav raskus paremaks manööverdamiseks?
rattakoopas nihkes ettepoole.
Rool tundub olevat paremal pool? Või on negatiiv peegelpildis?
Leidsin mõned Liimala-Lüganuse-Kiviõli kandis tehtud pildid. Täpseid pildistuskohti on võimatu tuvastada, kuid pildiallkirjadeks olevad daatumid on tõesed.
Kogematta läks siia ka Kiviõli Kombinaadi maskeerimise pilt ja koonduslaagri oma ka. Isegi venelased tunnistavad, et seal hoiti saksa ajal ainult sõjavange, kes kombinaadis tööl käisid. See juutide tuhamäe all hävitamine on täielik vene propa.
Aga see 1943 3 pilt vene tankist on huvitav, kas Narva poisid just seda taastavadki. Palju neid ikka sel ajal venelastelt tervelt kätte saadi ja ise sõdima hakati?
Kui Teist kellelgi on Narvakatega kontakte, saatke pilt neile. Kahjuks rohkem infot ei ole.
PS. Mul on fotosid Kiviõli ja Püssi, Lüganuse, Küttejõu, Sonda, Aidu küla, Kohtla-Nõmme, Jõhvi, Narva ja Narva-Jõesuu kohta ka. Pluss Uljaste järv ja Aa rand. Enamus 1920-1941. Kui keegi on huvitatud, võtke ühendust.
Vilks
Kogematta läks siia ka Kiviõli Kombinaadi maskeerimise pilt ja koonduslaagri oma ka. Isegi venelased tunnistavad, et seal hoiti saksa ajal ainult sõjavange, kes kombinaadis tööl käisid. See juutide tuhamäe all hävitamine on täielik vene propa.
Aga see 1943 3 pilt vene tankist on huvitav, kas Narva poisid just seda taastavadki. Palju neid ikka sel ajal venelastelt tervelt kätte saadi ja ise sõdima hakati?
Kui Teist kellelgi on Narvakatega kontakte, saatke pilt neile. Kahjuks rohkem infot ei ole.
PS. Mul on fotosid Kiviõli ja Püssi, Lüganuse, Küttejõu, Sonda, Aidu küla, Kohtla-Nõmme, Jõhvi, Narva ja Narva-Jõesuu kohta ka. Pluss Uljaste järv ja Aa rand. Enamus 1920-1941. Kui keegi on huvitatud, võtke ühendust.
Vilks
Ei tea kas minu pildil oleva massina noorem sugulane on selles teemas lk 5.
Mul ujuvwaagna nummer ka näha..
Mul ujuvwaagna nummer ka näha..
Friedebert ja Elo Tuglas 23.09.1944 teel Põgarile Läänemaal ...
Kuva: via Eerik-Niiles Kross
Kuva: via Eerik-Niiles Kross