Pole hullu aga kui sul ka mingid udused on võid needki mulle ps'i visata, maKriuks kirjutas: Paraku ei õnnestunud kvaliteetseid ülesvõtteid saada...
suudan ka üksikute detailide järgi asjad ära tuvastada.
Pole hullu aga kui sul ka mingid udused on võid needki mulle ps'i visata, maKriuks kirjutas: Paraku ei õnnestunud kvaliteetseid ülesvõtteid saada...
Panin ühe pildi teele.funker kirjutas:...
Typ G Ez. 750Kriuks kirjutas: Panin ühe pildi teele.
Asi klaar! Ülejäänud seltskonnale selgituseks, et teemaks on allnähtav seadeldis ...funker kirjutas: Typ G Ez. 750
60 volti, 12.5 amprit, 750 vatti.
Oli mõeldud akude laadimiseks.
Mul on üks selline, kirjad / numbrid sildil on natuke erinevad Leo generaatori omadest.funker kirjutas:Typ G Ez. 750Kriuks kirjutas: Panin ühe pildi teele.
60 volti, 12.5 amprit, 750 vatti.
Oli mõeldud akude laadimiseks.
Meeldiv - vaevalt, et Sa ainult tosina jagu pildistusi tegid kui seal käisid nii, et pane aga järgmine tosin ka kohe üles.Kriuks kirjutas:Tosin ülesvõtet tänasest päevast ...
Oleks see siis nii lihtneuscha kirjutas:- vaevalt, et Sa ainult tosina jagu pildistusi tegid kui seal käisid nii, et pane aga järgmine tosin ka kohe üles.
Kohendasin materjali pisut peresõbralikumaks!labidamees kirjutas:Ja see siin pidavat veel koguperefoorum olema ...