Kuum november ...
Re: Kuum november ...
Sain siis sellise asja. Tegu peaks olema I ms. saksa gaasimaski torbikuga M-15. Kahjuks lisaklaasi nökatsid/klambrid ära murdunud.
Homo homini lupus est
Tere,
Mulle juhtus kätte Soome vabadussõja medal. Varajasem, mis mul kogus, on Rootsis valmistatud hõbemedal. See aga tundub, et on valmistatud rauast (reageerib magnetile). Kes ja millal selliseid tegi??? Omale ma seda jätta ei plaani nii, et hinna nõuanne oleks kah abike.
Terv,
Noor

Mulle juhtus kätte Soome vabadussõja medal. Varajasem, mis mul kogus, on Rootsis valmistatud hõbemedal. See aga tundub, et on valmistatud rauast (reageerib magnetile). Kes ja millal selliseid tegi??? Omale ma seda jätta ei plaani nii, et hinna nõuanne oleks kah abike.
Terv,
Noor

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Mina sain ka kunagi ühest talust kaks sellist topsikut.Wiljandi kirjutas:Kahjuks lisaklaasi nökatsid/klambrid ära murdunud.
Samuti kõrvad puudu.
Need vast murti lihtsalt seest välja, et majapidamises parem kasutada oleks.
Nüüd siis ka minul moekas Richtkreis tarre tassitud ... Kuna kaudtule spetsialist on kodus olemas, saan öelda, et tegemist on igati töökorras ja täiesti kasutatava seadeldisega ...
-
- Veteran
Eeskujulik. 

50 a. suurvürst Mihhaili kahurväe šefiks olemise juubeliks.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
-
- Kasutaja