Eesti üksuste Erkennungsmarked (KOOPIAD)
Re: EESTI ÜKSUSTE ZETOONID (Erkennungsmarken).
See ei ole ehtne:
- Manused
-
- Fantasy1.jpg (61.99 KiB) Vaadatud 20115 korda
Est, ut dixi.
Ei ole originaal. Originaal on esitletud käesoleva alateema 2. leheküljel.
- Manused
-
- 123456.JPG (49.94 KiB) Vaadatud 19875 korda
Est, ut dixi.
Kas SS-ile ültse löödi peale veregruppi ?Kriuks kirjutas:Mida arvata alljärgnevast?
Ja vähemalt mulle,tundub et löödud on trükk peale tunduvalt hiljem ,justkui vanale palvankale,- ebatasased ja murenenud ääred mis "elavale metallile" sellist vormi ei peaks jätma

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Mida sellest arvata?
2010. aastal VAKDRPK poolt riputatud žetoon, nüüd 3 aastat hiljem jälle sama seeria müüki paisatud.
2010. aastal VAKDRPK poolt riputatud žetoon, nüüd 3 aastat hiljem jälle sama seeria müüki paisatud.
Sama siin.wessel kirjutas:Parempoolse suhtes olen skeptiline.
Ülemises jadas,grupeeringu nubri all ,on alati punktiirjoon

Kordustrükk

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Parempoolne on kindlasti koopia. Shrift ei ole päris sama, punktiirjoon peaks olema mõlema numbri all. Originaal zetoon on ka teisest materjalist.
Est, ut dixi.
Saksa ebays ...
See koopia on võimalik omandada "kõigest" 15 euro eest. Rutake!ivalO kirjutas:Saksa ebays ...
Est, ut dixi.
Kuva leheküljelt www.germanmilitaria.com ... SS ERS.BTL./ESTN. LEG. 1 KP.402 640uscha kirjutas:Pildil on sellest teemast kokku korjatud 9 Eesti leegioni/brigaadi/diviisi žetooni - kas see pildil olev rida on lõplik või on teada veel mõni erinev, mis on sellelt pildilt täiesti puudu?
Samasugune žetoon on postitatud ka selle teema 1. leheküljele ja mina olen endiselt sama meelt, et tegemist on koopiaga.Kriuks kirjutas:SS ERS.BTL./ESTN. LEG. 1 KP.402 640
foorum.rindeleht.ee
Vahvad mustrid joonistuvad...
1. KP 420 640
1. KP 420 642
1. KP 420 644

1. KP 420 642
1. KP 420 644
No näed siis - vana pea ei suuda enam kõike kinni pidada! Ja oma meelest lappasin ma alateema ennemalt veel tähelepanelikult läbiuscha kirjutas:Samasugune žetoon on postitatud ka selle teema 1. leheküljele ja mina olen endiselt sama meelt, et tegemist on koopiaga.

Kogu mäng on tehtud ära nelja numbrirauaga!ivalO kirjutas:Vahvad mustrid joonistuvad...)
1. KP 420 640
1. KP 420 642
1. KP 420 644