Kuum aprill 2017...
Kuum aprill 2017...
Tänaselt Stockholmi militaarmessilt.
Maakaardid,dokumendid, tuletornid, meri ja laevandus.
Re: Kuum aprill 2017...
Üks kena restaureerimisobjekt. Leitud lammutustööde käigus kahe põranda vahelt.
Ostan 2. maailmasõja aegseid laskemoonakaste, -konteinereid, -korve ja -topse. Võivad olla puidust, metallist, papist, bakeliidist või punutud. Seisukord ei ole oluline.
- labidamees
- Veteran
Kuidas sa kipsi restaureerid?Ma soovitan nii jättagi ja kinnitada kogu krempel mingi kena aluse külge. 

Vahva värk!
Paar tükikest puudu, need annab ju tagasi valada.
Originaalpinnad tuleks muidugi lihtsalt pesta ja välja puhastada.
Mis mõõdud on?
Paar tükikest puudu, need annab ju tagasi valada.
Originaalpinnad tuleks muidugi lihtsalt pesta ja välja puhastada.
Mis mõõdud on?
Kena leid. Kas on ka teada, kus see võis kunagi asuda?endel kirjutas:Üks kena restaureerimisobjekt. Leitud lammutustööde käigus kahe põranda vahelt.
Siin restaureeritud vapp. Puudusid osaliselt tammelehed jmt. Aru igatahes ei saa, millised osad juurde tehtud.
Võib alati lahkesti pakkuda vanu märke, diplomeid, tunnistusi, fotosid jmt. 5092935
מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Ma küll mingit õhutõrjet ei näe, sa oled vist vale pildi pannud!Plönn kirjutas:Õhutõrje![]()
Ainult Vana Tallinn on näha.
..see ongi Tallinna märtsipommitamise performance 

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Aru ma ei saa?
Kas märgid on tänapäevased?
Kas märgid on tänapäevased?
Eesti Noorte sümboolika peaks pärinema sõjajärgsest lennuväepoiste tellimusest ning midagi sellist julgen ma arvata ka spordiseltsi märgi puhulivalO kirjutas:Kas märgid on tänapäevased?

Kriuks kirjutas:Eesti Noorte sümboolika peaks pärinema sõjajärgsest lennuväepoiste tellimusest ning midagi sellist julgen ma arvata ka spordiseltsi märgi puhulivalO kirjutas:Kas märgid on tänapäevased?...
Nõustun.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Seega ainus ja õige Eesti Noorte märk on see suurem romb, millel 2 aasa taga?
Et mitte tänapäevase koluga kuuma kuud rikkuda, lisan metsaametniku komplekti.
Tahtsin juba ühte tärni hakata juurde muretsema, aga sametkraega kuube kahjuks ei ole ja tavalise krae peal tärnid ei käinud.
Et mitte tänapäevase koluga kuuma kuud rikkuda, lisan metsaametniku komplekti.
Tahtsin juba ühte tärni hakata juurde muretsema, aga sametkraega kuube kahjuks ei ole ja tavalise krae peal tärnid ei käinud.
Jah.ivalO kirjutas:Seega ainus ja õige Eesti Noorte märk on see suurem romb, millel 2 aasa taga?
Üks omamoodi huvitav väikese numbriga Punatäht 1943. aasta algusest. Huvitavaks teeb ordeni oranzikas email, iseloomulik osadele Punatähtedele just seal saja tuhande piirimail. Kutsutakse selliseid ''морковка'' ehk porgand...
- Manused
-
- IMG_5508.JPG (347.56 KiB) Vaadatud 923 korda
-
- IMG_5507.JPG (312.52 KiB) Vaadatud 923 korda
-
- IMG_5506.JPG (323.54 KiB) Vaadatud 923 korda
-
- IMG_5505.JPG (257.91 KiB) Vaadatud 923 korda