Jah, nüsitud vint on eriti ebameeldiv minu arvates. Rahaliselt küll mitte nii halb, kui katkine email, aga minu jaoks ebameeldivam.tossom kirjutas:. Hea, et seda pole lühemaks nüsitud.
Kuum veebruar 2017 ...
Re: Kuum veebruar ...
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Pole ammu siia midagi enam postitanud. Üleelmine nädal sai selline grupp pilte Pärnust ostetud, ülejäänud minu kogu autasud siia foorumisse hästi ei sobi

Poisil on kenad autasud...

Kas Leningradi kaitsmise eest?

Poisil on kenad autasud...

Kas Leningradi kaitsmise eest?

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Et kas Akslil oli juba 1944.a augustiks siis kaks vaprusemedalit + punatähe orden - no päris kiva
Kolmas medal on vist leeningradi kaitse oma - aga kas on ka miski variant tuvastada, kesse niikõva pois võis olla (küsimus eelkõige tossom´ile siis)

Kolmas medal on vist leeningradi kaitse oma - aga kas on ka miski variant tuvastada, kesse niikõva pois võis olla (küsimus eelkõige tossom´ile siis)

Viimati muutis Borja, R Veebr 10, 2017 7:17 pm, muudetud 1 kord kokku.
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
- Frundsberg
- Huviline
Pole küll minu kogumisala, aga siia teemasse peaks sobima.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.
-
- Veteran
Soomemaalt üles nopitud ...
Mis sealt puudu on, ehk siis mille tarbeks see üldse mõeldud on? Proovisin hiljuti nähtava tripoodi otstarvet teada saada W-A foorumi optika sektsiooni kaudu, aga sealsed taadid ei mõistnud midagi tarka kosta ...uudishimulik kirjutas:Võib pakkuda puuduolevat.......
-
- Veteran
Minule teadaolevalt võis sinna peale sättida mida iganes. Alates jänesekõrvadest ja lõpetades kaugusmõõtjaga.Kriuks kirjutas:Mis sealt puudu on, ehk siis mille tarbeks see üldse mõeldud on? Proovisin hiljuti nähtava tripoodi otstarvet teada saada W-A foorumi optika sektsiooni kaudu, aga sealsed taadid ei mõistnud midagi tarka kosta ...uudishimulik kirjutas:Võib pakkuda puuduolevat.......
Lappa sealt lehekülgedelt: https://www.kpemig.de/Optik-Zubehoer
Ok.uudishimulik kirjutas:Lappa sealt lehekülgedelt: https://www.kpemig.de/Optik-Zubehoer
Ma olen kogu aeg mõelnud, et Kihnu peaks ju sellist kraami täis olematonu kirjutas:Soomemaalt üles nopitud ...

Küllap see üks väikese kinnitusega Vapruse medal on Luki all saadud. Saaks mingi väiksegi vihje perekonnanime kohta? Piltidel taga rohkem midagi kirjas pole?Borja kirjutas:Et kas Akslil oli juba 1944.a augustiks siis kaks vaprusemedalit + punatähe orden - no päris kiva![]()
Kõrguse poolest ulatub umbes nabani, seega ei tahaks arvata, et jänesese või kaugusmõõtja jaoks. Vaadates enda isendit ja selle materjali, jõudsin järeldusele, et see on mittemagneetiline, silumiin vms materjal. Pigem kaldub arvamus sinna bussooli suunas. Minu konservatiivne arvamus.uudishimulik kirjutas:Minule teadaolevalt võis sinna peale sättida mida iganes. Alates jänesekõrvadest ja lõpetades kaugusmõõtjaga.Kriuks kirjutas:Mis sealt puudu on, ehk siis mille tarbeks see üldse mõeldud on? Proovisin hiljuti nähtava tripoodi otstarvet teada saada W-A foorumi optika sektsiooni kaudu, aga sealsed taadid ei mõistnud midagi tarka kosta ...uudishimulik kirjutas:Võib pakkuda puuduolevat.......
Lappa sealt lehekülgedelt: https://www.kpemig.de/Optik-Zubehoer
-
- Veteran
Kokkukäidavana 60cm ja lahtiselt 120cm. Kokkukäidavana roheliseks üle värvitud. Sissekäidavad jalad originaalvärvi. Kahtlustan et norrakad värvilisest metallist keskmise jublaka sinna ise aretanud. Otsin selle asemele kraani ja sirge ilma keermeta vahelüli kuhu saad kinnitada optikaseade.
-
- Veteran
Vist küll? Helistan.oliver kirjutas:Midagi sellist mõtled?
Minuni jõudsid täna kaks ilusat kastikest
Üks neist suht haruldane Flak 8,8 sütikute oma ja ilus täiendus mu Flaki komplekti, teine kast tahab natuke seedimist ja ma ei tea kas jätan endale kuigi kõrvuti Soome pabermaterjaliga ka originaal säilinud.