Mina saan ülemisest paprest aru,et Jaan-poiss on viieks päevaks Tännassilmast??koju käima lastud aga kas keegi tõlgiks alumise propuski ära?
Kas tegu üldse tsaariväega?
Tuvastada
Re: Tuvastada
Tööriistade vastuvõtu kviitung?
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
- labidamees
- Veteran
Oleks jah nagu mingid instrumendid saanud.Huvitav,mida ta seal putitas,et koju saamiseks eraldi lubatähte vaja läks?
Ülemise papre aastanummer paistab mu silmale 1951 või silm eksib? See daatum seletaks põlist propuskimaaniat, aga kõik muu (ja alumise papre arusaamatu dateering (1915?)) nagu ei sobiks?
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Ikka 1915, viimane krõnks on "г"divine kirjutas:Ülemise papre aastanummer paistab mu silmale 1951 või silm eksib?
- Manused
-
- propusk.JPG (189.64 KiB) Vaadatud 11397 korda
foorum.rindeleht.ee
1915. aastal käis täie hooga PSMK Tänassilma positsiooni ehitus.
Ehitasidki tsiviilid ja makstud oli hästi.
Kas Jaan poisil ei olnud mitte objekti žetoon numbriga 2887
Analoogne sellistele
Ehitasidki tsiviilid ja makstud oli hästi.
Kas Jaan poisil ei olnud mitte objekti žetoon numbriga 2887
Analoogne sellistele
- labidamees
- Veteran
Näedsa,hakkab looma
31.08.1915 ikkagi pole ta tööriistu saanud,vaid need ära andnud.Seda tõendab vastuvõja allkirjaga paber.
Panen siia veel süvaanalüüsimiseks kirja,mis Jaanile saadetud.Mulle isiklikult tundub,et mees oligi haamri ja saega ringi reisiv meistrimees.
Postkaart siis saadetud 1915 aasta oktoobril Kaaverest.

31.08.1915 ikkagi pole ta tööriistu saanud,vaid need ära andnud.Seda tõendab vastuvõja allkirjaga paber.
Panen siia veel süvaanalüüsimiseks kirja,mis Jaanile saadetud.Mulle isiklikult tundub,et mees oligi haamri ja saega ringi reisiv meistrimees.
Postkaart siis saadetud 1915 aasta oktoobril Kaaverest.