+tossom kirjutas:Karp vast ei ole sõjaaegne, vaid hilisem. A'la kella või koolirombi karp.
Neid kaste on alati heameel vaadataMuhff kirjutas:Juulis sain ühe ja nüüd jaanuaris teise![]()
Kuum.....Muhff kirjutas:Juulis sain ühe ja nüüd jaanuaris teise![]()
Kastid on küll igati uhked! Kas kapis olev Fallschirmjägerite kiiver on originaal või koopia?Muhff kirjutas:Juulis sain ühe ja nüüd jaanuaris teise![]()
Kastid on mõlemad samalt pööningult,kuid suvel ei saanud mõlemaga kaubale.Pool aastat hiljem sain kaubale ja nüüd kaunistab minu varakambrit.Mõlemad kastid on pärit Ida-Eestist ja kuna tegu oli elumaja pööninguga,siis säilivus on mõlemal väga hea.Ainus miinus on see,et seest on tühjad ja restid puudu.desert eagle kirjutas:Kastid on küll igati uhked! Kas kapis olev Fallschirmjägerite kiiver on originaal või koopia?Muhff kirjutas:Juulis sain ühe ja nüüd jaanuaris teise![]()
Kasutaja Muhff postitus 2007. aasta kuumades saakides ...Muhff kirjutas:... siin foorumis peaks kusagil ka mõned pildid kusagil olema, vahetult peale seda, kui kiiver minu kätte jõudis.
Millised restid?Muhff kirjutas:Kastid on mõlemad samalt pööningult,kuid suvel ei saanud mõlemaga kaubale.Pool aastat hiljem sain kaubale ja nüüd kaunistab minu varakambrit.Mõlemad kastid on pärit Ida-Eestist ja kuna tegu oli elumaja pööninguga,siis säilivus on mõlemal väga hea.Ainus miinus on see,et seest on tühjad ja restid puudu.desert eagle kirjutas:Kastid on küll igati uhked! Kas kapis olev Fallschirmjägerite kiiver on originaal või koopia?Muhff kirjutas:Juulis sain ühe ja nüüd jaanuaris teise![]()
Kiiver on originaal ja pärit Kübassaarest,siin foorumis peaks kusagil ka mõned pildid kusagil olema,vahetult peale seda,kui kiiver minu kätte jõudis.
See on minu jaoks uus info,sest minu käest on mitmed küsinud,kas restid on alles?Mina kombekohaselt ja teadmatusest olen vastanud,et pole.uudishimulik kirjutas:Millised restid?Muhff kirjutas:Kastid on mõlemad samalt pööningult,kuid suvel ei saanud mõlemaga kaubale.Pool aastat hiljem sain kaubale ja nüüd kaunistab minu varakambrit.Mõlemad kastid on pärit Ida-Eestist ja kuna tegu oli elumaja pööninguga,siis säilivus on mõlemal väga hea.Ainus miinus on see,et seest on tühjad ja restid puudu.desert eagle kirjutas:Kastid on küll igati uhked! Kas kapis olev Fallschirmjägerite kiiver on originaal või koopia?Muhff kirjutas:Juulis sain ühe ja nüüd jaanuaris teise [/attachment]
Kiiver on originaal ja pärit Kübassaarest,siin foorumis peaks kusagil ka mõned pildid kusagil olema,vahetult peale seda,kui kiiver minu kätte jõudis.
Asi klaar,aitäh!uudishimulik kirjutas:Sinna käis sütikukarp.
Sama asi selle kastiga. Tegelikult reste polegi.![]()
http://wehrmachts.kisten.free.fr/grenad ... _bois2.htm
Uurisin Orissaarest ja sinu jutt vastab tõele!ivalO kirjutas:Ei usu mina, et kaikad olid lihtsalt kasti loobitud!
Mingid restid-rakised pidid sees olema.
Uudishimuliku pildil on kastis hunnik loopimiseks valmispandud saksa kaikaid ja see ei anna alust üldistuseks, et mingeid rakiseid ei olnudki.
Eesti kaikad olid ka väiksemad, kui saksa omad ja 25 lahtiseks ladustamiseks ei oleks nii suurt kasti vaja olnud. Kasti kuju järgi pakun, et kaikad olid sees püsti ja kindlasti mingi rest neid fikseeris.