Hirmus Antsu te teate hästi, aga kes oli Pöörane Peeter- seda te ei tea..
http://epl.delfi.ee/news/arvamus/ivan-o ... d=68958839
Hirmus Ants ..
Re: Hirmus Ants ..
Eelneva järg ...wessel kirjutas:Lapsepõlve lood: öine külaline ehk Hirmsa Antsuga söögilauas
Lapsepõlve lood: öine külaline ehk mis juhtus Hirmsa Antsuga?
-
- Kasutaja
Tere...ma tahaksin kirjutada ajakirjanikule kes Hirmus Antsust ehk Ants Kaljurannast loo tegi.Äkki aitate mul seda nime leida.
Nimelt oli minu vanavanaema tema pruut ning minu vanaema tema laps...ning mina siis Antsu lapse lapse laps, ning sooviks et minu vanavanaema ka saaks oma loo ära rääkida enne kui ka teda enam pole.

Kõige targem on võtta ühendust Mati Mandel'iga (mati.mandel@ajaloomuuseum.ee).Karoliine15 kirjutas:...
Aga miks sa ei kirjuta seda lugu siia? Kirjuta siia ja siit saab seda juba edasi jagada kuhu vaja.Karoliine15 kirjutas:Tere...ma tahaksin kirjutada ajakirjanikule kes Hirmus Antsust ehk Ants Kaljurannast loo tegi.Äkki aitate mul seda nime leida.Nimelt oli minu vanavanaema tema pruut ning minu vanaema tema laps...ning mina siis Antsu lapse lapse laps, ning sooviks et minu vanavanaema ka saaks oma loo ära rääkida enne kui ka teda enam pole.
Alustuseks kohe ajakirjaniku variant pole hea, sest neil on tänapäeval kombeks vaid tasulisi artikleid
treida, esimest lõiku näed ja siis muudkui maksa.
- labidamees
- Veteran
Keegi huvilistest võiks ikka koha peal ära käia,sest küsida peaks ka ikka saama.