Stanislavi orden müügis viimased 24 h
- muhumetsad
- Huviline
Stanislavi orden müügis viimased 24 h
Selle haruldase inventari omanikuks võib saada siin : https://osta-ee.postimees.ee/index.php? ... rc=desktop
Pudelid ja kaardid on peamised
Re: Stanislavi orden müügis viimased 24 h
Oksjoni kommentaarides on juttu inventari* tagaküljest. Kas keegi teadjam ehk kommenteeriks?
Võrdle.Tiit kirjutas:Oksjoni kommentaarides on juttu inventari* tagaküljest. Kas keegi teadjam ehk kommenteeriks?
http://www.antik-west.eu/index.php?modu ... 98&print=1
Isiklikult mulle tundub, et orden on pihta saanud - esiküljel on osa punast emaili puudu, keskel tundub et on ka
emailil kild ära - nende tõttu arvan, et teiselt poolt on südamikus email täitsa ära purunenud või tulnud. Aga see
on vaid minu arvamus.
Samas eks vastuseid annab seegi et müüja osta.ee küsimuste-vastuse rubriigis kuulutas avalikult, et rohkem ta ei kavatse
küsimustele vastata.
Tõenäoliselt on teil funker õigus.
Orden on poolik. Tagumine tablett (medaljon) puudub. Tavaliselt tükivad kaduma harude vahele joodetud kotkad.
Müüja asjatundmatu ja ülbe esinemine Osta.ee-s on silmapaistev ja järjepidev. Kõige hullem variant on asjatundmatu, kuid samas ülbe müüja.
PS. Mingi haruldusega pole muidugi tegemist. See on kõige levinum tsaariaegne orden üldse.
Müüja asjatundmatu ja ülbe esinemine Osta.ee-s on silmapaistev ja järjepidev. Kõige hullem variant on asjatundmatu, kuid samas ülbe müüja.
PS. Mingi haruldusega pole muidugi tegemist. See on kõige levinum tsaariaegne orden üldse.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
- muhumetsad
- Huviline
Selle konkreetse eksemplari puhul on tõesti ainsaks asjaks mida ihaldada materjal millest ta tehtud on. Ja tegelikult võiks selle osta.ee linkide kopeerimise siia üldse keelu alla panna, jube tüütu.
Nõus 100%.tossom kirjutas:Selle konkreetse eksemplari puhul on tõesti ainsaks asjaks mida ihaldada materjal millest ta tehtud on. Ja tegelikult võiks selle osta.ee linkide kopeerimise siia üldse keelu alla panna, jube tüütu.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Ma ei välistaks osta-ee linkide postitamist, kui siia oleks dubleeritud kogu oluline info müüdavast kaubast.
Küsimus on elementaarses lugupidamises ostja vastu - tahad müüa, PINGUTA KA SELLE NIMEL, KURAT!!!
Praegu lihtsalt suur osa müüjaid viskavad siia lingi ostasse ja kõik. Ma ei viitsi iga linki sinna ostasse vaatama minna.
Siinkohal ettepanek - KOGU müüdav info olgu dubleeritud ka siia, et iga huviline saaks KOHE kätte kogu info, mis
on oluline ja mida müüakse. Kui seda ei tehta, mingu müügiteema kustutamisele moderaatorite poolt.
Küsimus on elementaarses lugupidamises ostja vastu - tahad müüa, PINGUTA KA SELLE NIMEL, KURAT!!!
Praegu lihtsalt suur osa müüjaid viskavad siia lingi ostasse ja kõik. Ma ei viitsi iga linki sinna ostasse vaatama minna.
Siinkohal ettepanek - KOGU müüdav info olgu dubleeritud ka siia, et iga huviline saaks KOHE kätte kogu info, mis
on oluline ja mida müüakse. Kui seda ei tehta, mingu müügiteema kustutamisele moderaatorite poolt.
- labidamees
- Veteran
Ärge olge nii negatiivsed. 

Juubeldamiseks puudub ka samas igasugune põhjus

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
See küsimus on ka varem läbi jooksnud. Kui teeks müügi alafoorumisse omaette kleeps-teema "osta.ee müügid" ja kõik kasutajad, kes sealt linke kopeerivad panevad need selle teema alla?
Kasutaja muhumetsad kohta on tulnud mitmetelt foorumi pikaaegsetelt kasutajatelt negatiivset tagasisidet seoses kodaniku ülbete ja solvavate sõnavõttudega. Ei tahaks kohe foorumist minema lennutada aga loeme selle siis hoiatuseks. Jäägem ikka kaasfoorumlaste suhtes viisakaks.
Kasutaja muhumetsad kohta on tulnud mitmetelt foorumi pikaaegsetelt kasutajatelt negatiivset tagasisidet seoses kodaniku ülbete ja solvavate sõnavõttudega. Ei tahaks kohe foorumist minema lennutada aga loeme selle siis hoiatuseks. Jäägem ikka kaasfoorumlaste suhtes viisakaks.
foorum.rindeleht.ee
Mind on varem häirinud juhud, kus siia on tehtud müügiteema, seal on link milnetti ja sealt omakorda ostasse. Kirjelduses pole midagi eriti välja toodud, selleks et teada saada, mida üldse müüakse, tuleb läbida kaks linki. Elu on liiga lühike, et linke klõpsida. Aga müük pole midagi muud, kui soov ostjalt raha kätte saada. Selle nimel võiks ikka natuke ka pingutada, Osa suudavad, osa mitte, see on puhtalt suhtumise küsimus. Kui leitakse aega ostasse pilte ja kirjeldust postitada, leitakse aega ka, et see siia dubleerida. Kui küsimus tekib serveri ruumi osas, siis miks peaks vanu müügiteemasi üldse igavik säilitama - lööks näiteks iga poole aasta tagant ost-müügi puhtaks. Minu arust pole vahet keskkonnas, kus keegi midagi müüb, siin, milnetis, ostas, kuid kui siia müügikuulutus pannakse, sisaldagu see kogu infot alates piltidest kuni taustani - et igaüks, kes teema avab, saab kohe ülevaate, mis kaup on, mis on tingimused jne ja siis ta juba ise otsustab, kas läheb vaatab edasi või mitte.uscha kirjutas:See küsimus on ka varem läbi jooksnud. Kui teeks müügi alafoorumisse omaette kleeps-teema "osta.ee müügid" ja kõik kasutajad, kes sealt linke kopeerivad panevad need selle teema alla?
- muhumetsad
- Huviline
Kodanik Muhumetsad käitub kõigiga viisakalt,kes temaga viisakalt käituvad.Olen ammu tahtnud teha siin ettepanekut,et kaubad ,mida olen müünud mingismõttes selle portaali kaasabil , toetavad seda portaali siin.Venemaal on tavaline tava ,et foorum korraldab nt mingite meenete müügi ( foorumi märgid,mütsid vms ) ja siis foorumlased ostavad selle ning toetavad sellega foorumi arengut / tegevust.Mina olen nõus selle ordeni müügist loovutama selle foorumi omanikele sümboolse 50 .- eurot . Tänage selle eest Hõbehalli / Raudristi sest sellist reklaami ,mida ta oma kibestumisega mulle teeb ei saa osta ühegi raha eest
Iga reklaam ka negatiivne on ALATI KASULIK kaupa müües.

Pudelid ja kaardid on peamised
Mis mõttetu jutt! Mis kibestumine, mis reklaam?
Räägime teemast. Osta.ee-s selle ordeni juures esitatud küsimuste vastustes on müüja ajanud seosetut ja täiesti rumalat juttu. Seda on varemgi olnud, kui sama müüja on müünud kahtlasi esemeid(ka siin foorumis teemaks olnud). Vastused on enamasti ülbed ja teadjate arvamust eitavad. Mitteteadmine pole häbiasi, aga mitteteadmisega ülbitsemine on seda.
Rahaga oma jama haipimine pole väljapääs.
PS. See kibestumise jutt tuleb nii tuttav ette. Lausa klassikaline võte, kui kellegi jama kallale asuda, on kritiseerijat nimetada kibestunud vanainimeseks või rahuldamata tüübiks
Minu arvamus on, et kodanik muhumetsad võiks edaspidi oma müügileti juurde jääda ja siia foorumisse lagastama mitte tulla.
Räägime teemast. Osta.ee-s selle ordeni juures esitatud küsimuste vastustes on müüja ajanud seosetut ja täiesti rumalat juttu. Seda on varemgi olnud, kui sama müüja on müünud kahtlasi esemeid(ka siin foorumis teemaks olnud). Vastused on enamasti ülbed ja teadjate arvamust eitavad. Mitteteadmine pole häbiasi, aga mitteteadmisega ülbitsemine on seda.
Rahaga oma jama haipimine pole väljapääs.
PS. See kibestumise jutt tuleb nii tuttav ette. Lausa klassikaline võte, kui kellegi jama kallale asuda, on kritiseerijat nimetada kibestunud vanainimeseks või rahuldamata tüübiks

Minu arvamus on, et kodanik muhumetsad võiks edaspidi oma müügileti juurde jääda ja siia foorumisse lagastama mitte tulla.
5223353
5223353