Kuum oktoober 2016 ...
Kuum oktoober 2016 ...
Pärnu Autobussiliinide Aktsiaselts SIDE.
Bussijuhi mütsimärk.
Suur ja massiivne, kuumemailiga märk.
Bussijuhi mütsimärk.
Suur ja massiivne, kuumemailiga märk.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
- labidamees
- Veteran
Re: Kuum oktoober 2016 ...
Kurtnas ühel vene mehel oli samasugune. 

"oli"labidamees kirjutas:Kurtnas ühel vene mehel oli samasugune.

Mul õnnestus Tagadi laadalt osta Sõjakooli I lennu märk. Esimene lend lõpetas kooli juba mõned kuud pärast selle asutamist, VS ajal. Lipnikuks ülendati 190 kadetti. Kõik said ühesuguse rinnamärgi.
- labidamees
- Veteran
See,keda mina nägin,oli märgi just ostnud.Ropendas kõvasti,tallus teiste varvastel ja lödistas jäätisega.LoCo kirjutas:"oli"labidamees kirjutas:Kurtnas ühel vene mehel oli samasugune.
Tegelikult oli ta mordvalane.labidamees kirjutas:See,keda mina nägin,oli märgi just ostnud.Ropendas kõvasti,tallus teiste varvastel ja lödistas jäätisega.LoCo kirjutas:"oli"labidamees kirjutas:Kurtnas ühel vene mehel oli samasugune.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
LoCo kirjutas:Mul õnnestus Tagadi laadalt osta Sõjakooli I lennu märk. Esimene lend lõpetas kooli juba mõned kuud pärast selle asutamist, VS ajal. Lipnikuks ülendati 190 kadetti. Kõik said ühesuguse rinnamärgi.
Kena leid!! Õnnitlused!
Mis selle keskmise märgi kuumaks teeb?saapad kirjutas:Restauraatorite päevalt.
5223353
5223353
Väidetavalt olid sel, 88 aastal, Tallinnas tuletõrjespordi võistlused. Pean muidugi fakti kontrollima.
OK, aga sümboolika ei seostu küll tuletõrjega ja spordivõistlusi 1988 oli Tallinnas ilmselt sadu.saapad kirjutas:Väidetavalt olid sel, 88 aastal, Tallinnas tuletõrjespordi võistlused. Pean muidugi fakti kontrollima.
5223353
5223353
Kuna pole sellist varem näinudki, siis julgen pakkuda, et toodetud kogus oli väga väikeuscha kirjutas:R. Tavasti töökoja töö ...

Kui tegemist on okupatsiooniaegse patriootilise märgiga, siis tehti neid ehk päris palju, aga vähe oli kodanikke, kes seda alles julgesid hoida.Kriuks kirjutas:Kuna pole sellist varem näinudki, siis julgen pakkuda, et toodetud kogus oli väga väikeuscha kirjutas:R. Tavasti töökoja töö ......
5223353
5223353
Ma ise kipun arvama, et ehk on tegemist ennesõjaaegse tootega mõne tähtsa 3R tuusa visiidi puhuksRaudrist kirjutas:Kui tegemist on okupatsiooniaegse patriootilise märgiga, siis tehti neid ehk päris palju, aga vähe oli kodanikke, kes seda alles julgesid hoida.Kriuks kirjutas:Kuna pole sellist varem näinudki, siis julgen pakkuda, et toodetud kogus oli väga väikeuscha kirjutas:R. Tavasti töökoja töö ......