Naljamees, mis siin teada, pilt on ju sees!tonu kirjutas: Kunagise omaniku nimi teada.
Kuum september ...
Re: Kuum september ...
Näitad koerale ta uut kaelarihma?tonu kirjutas:Ükskord pidi ju õnn ka minu õuele tulema

Selline komplekt. Relvastatud Teeneteristi I klass on minu meelest väga kena autasu. Leetsaare mälestus- teeneterist nr. 10 on puudu, see müüdi kunagi oksjonil maha. Mälestusmedal on aga minu meelest kohutav plastmasskäkk, nagu odav spordimedal... sellisel kujul oleks ta küll võinud olemata olla. No vähemalt on ta nr. 1.
Kena Vabadussõja-aegne ülesvõte soomusautost "Kalevipoeg" ...
Ülesvõtte on saatnud soomusauto "Kalevipoeg" ülem kapten Einar Lundborg VR II/3 oma vennale. Võru postitempel on kuupäevaga 21.05.1919, aga tekst on kirjutatud 22.05.1919, Soome on jõudnud 28.05.1919.
... esiküljest huvitavam on aga hoopis foto tagumine külg!Ülesvõtte on saatnud soomusauto "Kalevipoeg" ülem kapten Einar Lundborg VR II/3 oma vennale. Võru postitempel on kuupäevaga 21.05.1919, aga tekst on kirjutatud 22.05.1919, Soome on jõudnud 28.05.1919.
foorum.rindeleht.ee
Koer krt vist punaste poolele üle läinud, pole teist mitu aastat enam näinudfunker kirjutas:Näitad koerale ta uut kaelarihma?tonu kirjutas:Ükskord pidi ju õnn ka minu õuele tulema
]

- labidamees
- Veteran
Siis pead valvel olema,tõenäoliselt on oodata suuremat rünnakut.Koer krt vist punaste poolele üle läinud, pole teist mitu aastat enam näinud
- muhumetsad
- Huviline
Tempel on tõesti Helsinki oma aga tundub,et kiri läks veel Hoforsi linna , Shwedenisse ( rootsi )uscha kirjutas:Kena Vabadussõja-aegne ülesvõte soomusautost "Kalevipoeg" ...... esiküljest huvitavam on aga hoopis foto tagumine külg!
Ülesvõtte on saatnud soomusauto "Kalevipoeg" ülem kapten Einar Lundborg VR II/3 oma vennale. Võru postitempel on kuupäevaga 21.05.1919, aga tekst on kirjutatud 22.05.1919, Soome on jõudnud 28.05.1919.
Pudelid ja kaardid on peamised
- labidamees
- Veteran
Pannaldele lisandunud täiendust.''Puuraiduri'' üle on vaatamata säilivusele eriliselt hea meel.
- desert eagle
- Huviline
Mis pannal see alumine vasakpoolne on?
- labidamees
- Veteran
Esimese ilmasõja aegne Austria-Ungari honveedi pannal.
http://www.germanmilitaria.com/Imperial ... rial2.html
http://www.germanmilitaria.com/Imperial ... rial2.html
Needsamad kellega Svejk ikka kõrtsis kakles...