OSTAN Vabadussõja ausammaste postkaarte.
Re: OSTAN Vabadussõja ausammaste postkaarte.
Tere.
Ei oska esmapilgul midagi kosta.
Samas on mul tunne, et olen sellist vaadet kuskil näinud. Peab asja uurima.
Ei oska esmapilgul midagi kosta.
Samas on mul tunne, et olen sellist vaadet kuskil näinud. Peab asja uurima.
- muhumetsad
- Huviline
Aseri ausammas.
Mida Lgp teemaalgataja sellest arvab . Aktiivne müük saab toimuma siin : https://osta-ee.postimees.ee/index.php? ... rc=desktop
Pudelid ja kaardid on peamised
Tere.
See on juba väga kõva asi!
See on juba väga kõva asi!
- muhumetsad
- Huviline
Kas need 2 pilti ( de Dolly )
on omavahel seotud ? Sama fotograafi tehtud ja identsel paberil.Pudelid ja kaardid on peamised
Jep. Esimesel pildil on Barclay de Tolly mausoleumi (Jõgeveste) välisvaade ja teisel mausoleumi sees olev hauamonument.muhumetsad kirjutas:Kas need 2 pilti ( de Dolly ) on omavahel seotud?
- muhumetsad
- Huviline
Tänan info eest.Kriuks kirjutas:Jep. Esimesel pildil on Barclay de Tolly mausoleumi (Jõgeveste) välisvaade ja teisel mausoleumi sees olev hauamonument.muhumetsad kirjutas:Kas need 2 pilti ( de Dolly ) on omavahel seotud?
Pudelid ja kaardid on peamised
See ei ole küll päris õige koht kuhu postitada, aga siiski. Hiljuti õnnestus Ostast leida ja osta üliharuldane Koplis asunud Loodearmeele püstitatud vabadussõja mälestusmärk. Minule teada veel vaid 1 selline postkaart.
Andvari kirjutas:See ei ole küll päris õige koht kuhu postitada, aga siiski. Hiljuti õnnestus Ostast leida ja osta üliharuldane Koplis asunud Loodearmeele püstitatud vabadussõja mälestusmärk. Minule teada veel vaid 1 selline postkaart.
- Manused
-
- nyasha_29942228_orig_.jpg (88.58 KiB) Vaadatud 15041 korda
Olen Venelane, pole Nõukogude.
Kus kohas Koplis see mälestusmärk asus?
Kopli kalmistul?
A.
A.
Tere.
Minu teada asus see sammas Kopli kalmistupargis. Pildil on ümbruses ka riste näha. Selle kohta pole praktiliselt üldse infot netis. Praegu peaks umbes selle samba kunagisel asukohal olema mälestuskivi. Leidsin sellise artikli vaid: http://www.postimees.ee/1886975/eesti-e ... lestuskivi.
Ma ise seda Loodearmee teemat ei valda. Kui siin foorumis sellist teemat ei ole, siis tuleks sellekohane teema teha. Moderaatorid kindlasti teavad asjast rohkem.
Minu teada asus see sammas Kopli kalmistupargis. Pildil on ümbruses ka riste näha. Selle kohta pole praktiliselt üldse infot netis. Praegu peaks umbes selle samba kunagisel asukohal olema mälestuskivi. Leidsin sellise artikli vaid: http://www.postimees.ee/1886975/eesti-e ... lestuskivi.
Ma ise seda Loodearmee teemat ei valda. Kui siin foorumis sellist teemat ei ole, siis tuleks sellekohane teema teha. Moderaatorid kindlasti teavad asjast rohkem.
Vabandage, kas müüakse?Andvari kirjutas:See ei ole küll päris õige koht kuhu postitada, aga siiski. Hiljuti õnnestus Ostast leida ja osta üliharuldane Koplis asunud Loodearmeele püstitatud vabadussõja mälestusmärk. Minule teada veel vaid 1 selline postkaart.
Olen Venelane, pole Nõukogude.
Not anymore.Venepoeg kirjutas:Vabandage, kas müüakse?