Metallica kontsert
- tankist117
- Kasutaja
- Kuperjanov
- Huviline
Kontsert oli võimas!!
!!
Kordumatu elamus lihtsalt. Ära mängiti kõik lood, mida enam-vähem ka ootasin, tõesti võimas playlist oli. Ja võimas tulevärk oli ka loo "One" alguses. Kes seda lugu on kuulnud, teab et see räägib I maailmasõjast. Lava peal imiteeriti sõna otseses mõttes sõda: kõrvu lukustavad kärgatused, tossupilved, plahvatused - võimas lihtsalt!! Loodan siiralt, et Metallica tuleb kunagi uuesti Eestisse. Seda ka Lars kontserti lõpus ka lubas, loodan, et nad peavad oma sõna
Kolm on kohtu seadus. Kael ja ka teised keha piirkonnad on hullult valusad muidu praegu, ikka hullult sai kaasa elatud. Võimas, Võimas ja veelkord võimas!!!! Ainuke jama oli see, et koju sain alles pool viis hommikul ja kell 10 oli füüsika eksam. Eksam sai tehtud pooleldi magades 

Vabadus on habras aare, mida oleme valmis kindlalt kaitsma!
Ei taha nina vahele pista, kuid see post vist oligi see tüliõun, muidugi kui ma õieti aru sain, segaseks on see lugu siin läinud

Mul ka selle värvi kohta küsimus, eks miks vale, neid halle oli ju mitut sorti minu teadaAlumisel pildil torkab silma , et üks mees väga vale karva mundris - mingi porikarva hall !