+1Wiking-Estland kirjutas:võimas leid/ost...
Kuum märts 2016 ...
Re: Kuum märts ...
Mõõdud 10x7,8 cm.LoCo kirjutas:Mis mõõdud on?Raudrist kirjutas:Kalevi pataljoni embleem.
See pole küll mingi näitaja, aga leitud vanast kirjaga kirjaümbrikust (pole Kalevi pataljoniga seotud) koos 1937. a. 10-kroonisega. Nii et täielik juhuleid.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Üpris suur siis. Võibolla on KV spordisärgi embleem? http://www.rindeleht.ee/foorum/phpBB2/v ... =32&t=9380Raudrist kirjutas:Mõõdud 10x7,8 cm.
Või spordiseltsiga seotud?
LoCo kirjutas:Üpris suur siis. Võibolla on KV spordisärgi embleem? http://www.rindeleht.ee/foorum/phpBB2/v ... =32&t=9380Raudrist kirjutas:Mõõdud 10x7,8 cm.
Või spordiseltsiga seotud?
Tuleb fotosid uurida.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Tundub, et fotol olevad embleemid on ka erineva mõõdu ja kujundusega.
5223353
5223353
Ma eksponeerin siis vahelduseks igasugusele peenemale kraamile suuremat rauda.
Esimesel pildil on sdkfz8 rattaid,roomikulülisi ja mõned stug-i tükid koos kahe vene kahuritoru otsaga(võin ära müüa 150euri tükk,sobivad hästi iga militaarhuvilise aiapostide kaunistuseks!!!),teisel pildil sdkfz7-e rattad ja reduktor koos vintsi trossirattaga.Lisaks olen vahepeal saanud ka sdkfz8 veoratta reduktori aga see on nii raske,et ei suutnud pildile seda lohistada.
OSTAN SAKSA SOOMUSTEHNIKA JA MOOTORRATASTE OSASI!!!!! TEL.5013315 VÕI PS.

Esimesel pildil on sdkfz8 rattaid,roomikulülisi ja mõned stug-i tükid koos kahe vene kahuritoru otsaga(võin ära müüa 150euri tükk,sobivad hästi iga militaarhuvilise aiapostide kaunistuseks!!!),teisel pildil sdkfz7-e rattad ja reduktor koos vintsi trossirattaga.Lisaks olen vahepeal saanud ka sdkfz8 veoratta reduktori aga see on nii raske,et ei suutnud pildile seda lohistada.
OSTAN SAKSA SOOMUSTEHNIKA JA MOOTORRATASTE OSASI!!!!! TEL.5013315 VÕI PS.

Kolme eurorubla eest soetatud lend-lease käimad.
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
/ Foorumi administratsiooni poolt on siit eemaldatud peotäis arulagedat praalimist. Järgmisel korral kasutaja Plönn aga nii lihtsalt enam juba ei pääse ... /
Oki, kuidas aga on see minu tänane vasest hülss PAK 37 , sile & tugev , põhja all valge kirje PZ.Gr. , sees oli vana ajalehe makulatuur, ja selle all tühi kortsus kotike
, mille vormi soputasin . Ei tea kas peakski selle hülsi oma olema ?

Oki, kuidas aga on see minu tänane vasest hülss PAK 37 , sile & tugev , põhja all valge kirje PZ.Gr. , sees oli vana ajalehe makulatuur, ja selle all tühi kortsus kotike

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Härra Plönn saapad on ausad ja Kärevere lähedalt Kämara küla talu lakast isiklikult
alla toodu.
alla toodu.

Lõhnab ühe korraliku krati järele. Ootan põnevusega.A-ruudus kirjutas:Kolme eurorubla eest soetatud lend-lease käimad.